Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ντιόγκο: «Νέο ξεκίνημα…»

Ένα νέο… νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει ο Ντιόγκο επιστρέφοντας στην Πορτουγκέζα, από την οποία και τον είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός.

Ντιόγκο: «Νέο ξεκίνημα…»
Αποφασισμένος να «αναβιώσει» την καριέρα του με τη φανέλα της ομάδας από την οποία ουσιαστικά ήρθε στο προσκήνιο δήλωσε ο Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος φορ υπέγραψε στην Πορτουγκέζα και θέλει να δείξει την αξία του.

«Είναι για μένα ένα νέο ξεκίνημα. Σε όλες τις ομάδες που έπαιξα πάντα προσπαθούσα για το καλύτερο. Η ζωή στο ποδόσφαιρο είναι μικρή. Ελπίζω να έχω μία καλή σεζόν χωρίς προβλήματα», τόνισε.

Όσο για το λόγο που δεν στέριωσε σε Φλαμένγκο και Σάντος, όπου είχε δοθεί δανεικός, είπε: «Όταν ήμουν στη Φλαμένγκο τα πράγματα ήταν δύσκολα. Πήγα μόλις ο Αντριάνο είχε φύγει και υπήρχαν πολλά προβλήματα, κακό κλίμα στην ομάδα και αυτό επηρέασε όχι μόνο εμένα, αλλά και όλη την ομάδα. Στη Σάντος έκανα καλό ξεκίνημα, έπαιξε σε συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά είχα έναν τραυματισμό στη μέση και έμεινα εκτός για 3,5 μήνες. Όταν επέστρεψα, η ομάδα είχε κατακτήσει το Λιμπερταδόρες και κατάλαβα πως είχα χάσει τη θέση μου». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: