Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ανατολίτης: «Μεγαλύτερος παράγοντας στην Βόρεια Ελλάδα o Θεοδωρίδης»

Ο γενικός αρχηγός του Πανσερραϊκού το 2010, που ανέβηκε η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ και νυν εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , Βασίλης Ανατολίτης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» και μίλησε για την περίοδο συνεργασίας του με τον Πέτρο Θεοδωρίδη.

Αρχικά ανέφερε:

«Είχα την τύχη να ζήσω μεγάλες στιγμές μαζί του την περίοδο 2009- 2010, όπου ο Πανσερραϊκός ανέβηκε κατηγορία. Για ?μένα ήταν ποδοσφαιρικός πατέρας και ο μεγαλύτερος παράγοντας στην Βόρειο Ελλάδα».

Για το πως είχε ζήσει την άνοδο του Πανσερραϊκού ο Θεοδωρίδης:

«Καταρχήν να επισημάνω πως ο Πέτρος δεν έχανε ποτέ παιχνίδι της ομάδας, όπου και να έπαιζε ο Πανσερραϊκός ήταν πάντα μπροστά. Τη χρόνια που ανεβήκαμε κατηγορία, δεν είχαμε ξεκινήσει καθόλου καλά και λίγο πριν τα Χριστούγεννα που όλος ο κόσμος ήθελε να φύγει ο Όγιος, αυτός ήταν ο τελευταίος που ήθελε να τον διώξει. Είχε πολύ υπομονή και εξαντλούσε όλα τα ποδοσφαιρικά περιθώρια. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά εκείνη για τον Πέτρο αλλά καταφέραμε να ανεβούμε στη Σούπερ Λιγκ μέσω των πλέι οφ και να πανηγυρίσουμε».

Τέλος, επισήμανε:

«Πιστεύω πως αν ο Πέτρος ζούσε στην Αθήνα για μένα θα ήταν ο κορυφαίος παράγοντας μετά τους Κόκαλη και Βαρδινογιάννη. Δεν δίστασε ποτέ να τα βάλει με προέδρους ομάδων που είχαν μεγαλύτερη «δύναμη» από τον Πανσερραϊκό. Εύχομαι η ομάδα να βρει δρόμο της στην μετά Θεοδωρίδη εποχή».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: