Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Όλοι έτοιμοι για τον «τελικό»

Από την στιγμή που ο Πανθρακικός έμεινε όρθιος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και διατήρησε την υπέρ του διαφορά, έστω και με βραχεία κεφαλή από τον Άρη, είναι αυτός που μοιάζει να έχει το πάνω χέρι, καθώς είναι δεδομένο πως τρεις δικές του νίκες, θα αρκούν για να σώσει την κατηγορία, ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι αντίπαλοι.

Αυτό όμως είναι ένα σενάριο κάπως μακρινό. Διότι το μοναδικό που έχουν στο μυαλό τους την δεδομένη χρονική στιγμή όλοι στην Κομοτηνή, είναι να κερδιθούν οι βαθμοί στο ματς που έρχεται με τον ΟΦΗ και μετά να πάνε παρακάτω.

Ένα παιχνίδι, στο οποίο ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει εκτός απρόοπτου σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του. Δεν γινόταν και διαφορετικά, καθώς άπαντες θέλουν να βοηθήσουν σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Ένας παίκτης που αναμφίβολα μπορεί να κάνει την διαφορά στην επιθετική γραμμή και είναι αλήθεια ότι έλειψε πολύ από το παιχνίδι με τον Άρη. Παρών όμως θα δηλώσει όπως φαίνεται και ο Αντώνης Λαδάκης, ο οποίος μετά από τρεις περίπου εβδομάδες, προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και όπως έλεγε δεν πρόκειται να χάσει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει αναμφίβολα περισσότερες επιλογές και αυτό του λύνει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια, σε ένα παιχνίδι που γνωρίζει βέβαια ότι ο Πανθρακικός θα έχει αντίπαλο και το… άγχος, καθώς όπως πηγαίνουν τα πράγματα, θα είναι ένας από τους πιο κρίσιμους αγώνες της χρονιάς.

Αναμένεται γεμάτο γήπεδο

Κοντά στην προσπάθεια των παικτών του Πανθρακικού θα είναι πάντως και οι οπαδοί της ομάδας. Όπως λέγεται ήδη στην πόλη, το γήπεδο της Κομοτηνής θα γεμίσει την ερχόμενη Κυριακή, αφού απομένουν δύο παιχνίδια εντός έδρας και οι οπαδοί του Πανθρακικού έχουν αντιληφθεί πλήρως την κρισιμότητα των στιγμών. Είναι ξεκάθαρο άλλωστε πως αν η ομάδα της Κομοτηνής, κερδίσει τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ και Κέρκυρα, θα έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία. Αύριο, οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, θα παραβρεθούν σε δυο σχολεία για να μοιράσουν εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα θα παραβρεθούν στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής και στο Γυμνάσιο Σαπών. πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: