Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

«Μοναδικός μας σκοπός να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Σόνι Ουίμς ήταν κατηγορηματικός! Η ΤΣΣΚΑ ήρθε να νικήσει τον Παναθηναϊκό ξανά και να μείνει μια και καλή στην κορυφή του ομίλου.

«Μοναδικός μας σκοπός να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»
Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ για να πλασαριστεί όσο ψηλότερα γίνεται στον όμιλο του, στο Top 16 της Ευρωλίγκας. Ο Σόνι Ουίμς όμως ξεκαθαρίζει πως οι Ρώσοι έχουν έρθει να νικήσουν τους «πράσινους».

Διαβάστε όσα είπε ο Σόνι Ουίμς στην Sportday:

Για το πρώτο ματς που είχε νικήσει η ΤΣΣΚΑ τον Παναθηναϊκό:
«Θυμάμαι ότι είχαμε κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Παίξαμε όπως έπρεπε και πήραμε και τη διαφορά. Πιστεύω ότι έχοντας ως οδηγό και τη συγκεκριμένη αγωνιστική μας εικόνα, θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε ξανά τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε είναι ο μοναδικός μας σκοπός».

Για το καλό φορμάρισμα των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα: «Όσον αφορά την ομάδα μας, δεν αλλάξαμε πολλά. Απλά είχαμε ανάγκη από περισσότερη σταθερότητα στον τρόπο παιχνιδιού μας και πιστεύω ότι πλέον αγωνιζόμαστε με μεγαλύτερη συνέπεια. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, που έχει πολλούς παίκτες επικίνδυνους, έχει νικήσει στα τρία τελευταία του παιχνίδια και θέλει φυσικά να διευρύνει το σερί του υπερασπιζόμενος το σπίτι του. Στο μυαλό μας υπάρχει ότι έχουμε το πάνω χέρι, αλλά αυτό δεν αρκεί. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή στο Top 16 κατακτώντας την πρώτη θέση ώστε να νιώσουμε πιο άνετοι στα πλέι οφ».

Για την καλή άμυνα του Παναθηναϊκού: «Γνωρίζω ότι πρέπει να ιδρώσουμε αρκετά για να σκοράρουμε, αλλά και εμείς έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Πιστεύω ότι θα είναι μια τεράστια μάχη μέχρι το φινάλε».

Για το νέο σύστημα στην Ευρωλίγκα στο Top 16: «Αν και ήταν επίπονο έχει περισσότερο ενδιαφέρον, διότι ακόμα και τώρα κανείς από τις 4 ομάδες του ομίλου (σ.σ.: ΤΣΣΚΑ, Παναθηναϊκός, Ρεάλ, Εφές) που έχουν προκριθεί, δεν γνωρίζει ποια θέση θα κατακτήσει. Πάντως για να αντεπεξέλθουμε είχαμε την βοήθεια των προπονητών μας και του ιατρικού τιμ».

Για την περσινή ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό της Ευρωλίγκας και για τον προπονητή του, Ετόρε Μεσίνα: «Ήταν μεγάλο μάθημα και θα έλεγα πως φέτος θέλουμε το τρόπαιο περισσότερο από ποτέ. Είναι σπουδαίος προπονητής και κοουτσάρει εξαιρετική ομάδα». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: