Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Αντωνόπουλος: «Είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πάρει φέτος το Κύπελλο»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Αντωνόπουλος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και για τον Ιβάν Σαββίδη.

Αρχικά ανέφερε:

«Έχω δει περίπου δέκα φορές φέτος τον Αστέρα Τρίπολης και δεν πρέπει να μας ξεγελάει η ήττα με 5-1 κόντρα στον Άρη. Είναι μια ομάδα, η οποία έχει ξεφύγει οικονομικά. Έχω μιλήσει με κάποια παιδιά από τον σύλλογο και ξέρω ότι είναι ένα υγιείς σωματείο και πολύ καλή ομάδα αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ το θέλει περισσότερο. Πρέπει να έχουμε ένα σκορ ασφαλείας μέσα στην Τούμπα, γιατί στην Τρίπολη δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα.»

Για το αν ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε με τις προσθήκες του Ιανουαρίου:

«Περάσαμε ένα δύσκολο χειμώνα με όλα αυτά που έγιναν και με τον Γκαρσία, αλλά άποψή μου είναι πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπο του Σαββίδη. Οι προσθήκες που έγιναν τον Γενάρη βοήθησαν πολύ την ομάδα και πλέον παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Είμαστε καλύτεροι ομάδα και δεν πρέπει να χάσουμε την πρόκριση.»

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και κυνηγάει την επιτυχία. Αν η ομάδα, πριν τον Γενάρη ήταν 2 με 3 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό θα έκανε περισσότερα πράγματα από αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα.»

Για το αν απ? τη νέα χρονιά θα μπορέσει να κοντράρει τον Ολυμπιακό:

«Πιστεύω πως τη νέα χρονιά δύσκολα θα βρεθούν ομάδες που θα μπορέσουν να αποκτήσουν ποιοτικό ρόστερ. Η μόνη ομάδα που θα μπορέσει να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό είναι ο ΠΑΟΚ και θέλω να πιστεύω πως του χρόνου θα μπορέσει να τον κοντράρει. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει αυτήν η χρονιά να κλείσει με τίτλο και να πάρουμε το εισιτήριο που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει φέτος το Κύπελλο. Πιστεύω πως από του χρόνου η ομάδα θα είναι τελείως διαφορετικη και αν γίνουν οι σωστές κινήσεις ίσως να μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.» πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: