Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

«Συναγερμός» στην ΑΕΚ!!

Το δικαίωμα της ΑΕΚ να υπερασπιστεί στο γήπεδο τις όποιες ελπίδες της για παραμονή θα υποστηρίξει την Πέμπτη ο κόσμος της. Οι φίλοι της «Ένωσης» ετοιμάζουν συλλαλητήριο έξω απ’ τα γραφεία της Λίγκας.

«Συναγερμός» στην ΑΕΚ
Μια ελάχιστη μερίδα του κόσμου της (όσο έχουν δικαίωμα όλοι αυτοί να ονομάζονται φίλοι της) ήταν εκείνη που έμοιαζε να την καταδικάζει την Κυριακή.

Μια πολύ μεγαλύτερη όμως ετοιμάζεται να βρεθεί στο πλευρό της ΑΕΚ στο αίτημα να μην υποβιβαστεί εκτός αγωνιστικών χώρων.

Την ώρα λοιπόν που το νομικό τμήμα προετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκδίκαση της υπόθεσης διακοπής του αγώνα με τον Πανθρακικό, οι φίλοι της «Ένωσης» ετοιμάζονται επίσης πυρετωδώς για να υποστηρίξουν το δικαίωμα της ομάδας τους να παίξει στο γήπεδο τις όποιες ελπίδες της να σωθεί.

Έτσι, έξω απ’ τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας κατά την ώρα της εκδίκασης (13:00) αναμένεται να βρεθεί αρκετός κόσμος της ΑΕΚ, συμπεριλαμβανομένης και της ORIGINAL, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας «ισονομία στο πιο στημένο και σάπιο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

«Εμείς σαν Original 21, σαν ένα ακόμα κομμάτι της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΚ, θα συμμετέχουμε στο πανενωσίτικο κάλεσμα όλων των ΑΕΚτζήδων την Πέμπτη 17/4, ώρα 12:30, στα γραφεία της Super League, ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 1 στο Μαρούσι, στο να δοθεί λύση για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Απαιτούμε απλά ισονομία στο πιο στημένο και σάπιο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων.

Δώστε την λύση που μας αναλογεί και βάλτε τους κλέφτες των ονείρων μας φυλακή»
!


Δεν υπάρχουν σχόλια: