Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Έφτασε Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός!!

Επί τουρκικού εδάφους πάτησε λίγο μετά τις 21:30 η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού (17/04) τρίτου προημιτελικού της Ευρωλίγκας με την Αναντολού Εφές.

Έφτασε Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός
Η πτήση των «ερυθρόλευκων» διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα και ήταν σχετικά καλή και οι παίκτες αφού πήραν τις αποσκευές τους κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο για φαγητό και ξεκούραση. Η Κωνσταντινούπολη την ώρα της άφιξης είχε χαμηλή σε σχέση με την Αθήνα θερμοκρασία (9ο C) και ψιλόβροχο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει πάρει μαζί του 14 παίκτες καθώς οι Πέρκινς και Γεωργάκης που είναι συνήθως εκτός δωδεκάδας έχουν έρθει για την περίπτωση που χρειαστεί και τέταρτο ματς και προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού τη τελευταία στιγμή.

Το τζάμπολ στο «Αμπντί Ιπεκτσί» είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 και όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις η ομάδα θα πάει το πρωί για κάποια σουτ και τις τελευταίες ασκήσεις τακτικής ενόψει του ματς. Σε ότι αφορά τα του ταξιδιού, οι περισσότεροι παίκτες διάβαζαν εφημερίδες ή κάποιο βιβλίο, ενώ οι περισσότεροι άκουγαν μουσική. Η αποστολή, ήταν ντυμένη ομοιόμορφα με καινούργιες μπλούζες φούτερ που φέρουν τα διακριτικά της ομάδας, ευγενική προσφορά του Official Bc Store της ΚΑΕ.

Στις τάξεις των παικτών υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση του αυριανού αγώνα, αν και άπαντες περιμένουν αντίδραση από την Εφές. Όπως και να ΄χει, στις συζητήσεις τους τόνιζαν ότι θα ήταν καλό η σειρά να μην επιστρέψει στην Αθήνα, αφού εμπεριέχει ρίσκο να κριθούν οι κόποι της χρονιάς σε ένα ματς-τελικό όπου θα υπάρχει επιπλέον άγχος. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: