Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

«Ο Ζλάταν έχει υπογράψει στη Γιουβέντους!»

Με μια ειρωνική ατάκα απάντησε στις φήμες που θέλουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να σκέφτεται τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους, ο μάνατζερ του Σουηδού, Μίνο Ράιολα.

«Ο Ζλάταν έχει υπογράψει στη Γιουβέντους!»
Το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν, με τη φανέλα της οποίας αισιοδοξεί πως θα κατακτήσει άλλο ένα πρωτάθλημα στην καριέρα του. Το συμβόλαιο του, που του αποφέρει περισσότερα από 12 εκατ. ευρώ το χρόνο, λήγει το 2015. Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης να «ονειρεύονται» την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Καμπιονάτο, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Την… όρεξη των φίλων της «Μεγάλης Κυρίας» φρόντισε να κόψει ο μάνατζερ του Σουηδού, Μίνο Ράιολα, με μια ατάκα στην εφημερίδα «Tuttosport», δημοσιογράφοι της οποίας ήρθαν σε επαφή μαζί του για να τον ρωτήσουν αν ευσταθούν οι φήμες που ακούγονται. «Ο Ζλάταν; Μα έχει ήδη υπογράψει στη Γιουβέντους!» ήταν η αυθόρμητη απάντηση του γνωστού μάνατζερ.

Στη συνέχεια ο Ράιολα σοβαρεύτηκε και έκανε τις δικές του εκτιμήσεις, σχετικά με το μέλλον του πελάτη του. «Το συμβόλαιο του Ζλάταν είναι πολύ υψηλό. Τόσο που η Γιουβέντους δεν θα μπορούσε να το πληρώσει. Εκτός αυτού, ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ευτυχισμένος στο Παρίσι και δεν σκέφτεται να φύγει. Όσα ακούγονται κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας», τόνισε ο Μίνο Ράιολα.

Μετά από αυτά, μάλλον οι οπαδοί της «Γιούβε» θα πρέπει να ξεχάσουν τον «Ίμπρα». Αν και στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, μάλλον ο Σουηδός δεν πρόκειται να μετακομίσει στο Τορίνο για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: