Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Γιδόπουλος: «Κέρδισε το ιταλικό τζόκερ ο ΠΑΟΚ με Σαββίδη»

Για τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά και για τον Ιβάν Σαββίδη, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα», ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης», Στράτος Γιδόπουλος.


Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη:«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το ιταλικό τζόκερ με τον Σαββίδη. Του δίνω συγχαρητήρια, τον βλέπω πως έχει πυγμή και μπορεί να φτάσει τον ΠΑΟΚ εκεί που θέλει να τον δει το κόσμος. Ο ΠΑΟΚ έχει μία μοναδική δυναμική, έχει συνεχώς καινούργιους φιλάθλους, χωρίς να πάρει πρωτάθλημα, εν αντιθέσει με τις ομάδες της Αθήνας».

Για την ΑΕΚ που κινδυνεύει με υποβιβασμό: «Όταν ένα ματς διακόπτεται θα πρέπει να υποστείς και τις συνέπειες. Με τη διαφορά πως ο διαιτητής που βρισκόταν στα αποδυτήρια, αποφάσισε βγαίνοντας στα 90 λεπτά με ύφος εκατό καρδιναλίων και διέκοψε το παιχνίδι. Προφανώς η απόφαση αυτή δεν είναι του διαιτητή, αλλά των «ανωτέρων» του. Αν ήξερα και όνομα θα σας το έλεγα. Για το μόνο που αναρωτιέμαι, ότι γιατί ο διαιτητής δεν διέκοψε το παιχνίδι στο πρώτο εικοσάλεπτο;

Τα παιχνίδια θα πρέπει να κρίνονται μέσα στο γήπεδο, όχι για 100-150 αληταράδες που μπήκαν μέσα στο γήπεδο. Εγώ δεν τα βάζω με τον Άρη ή με κάποια άλλη ομάδα. Την ΑΕΚ την κατάστρεψαν οι διοικήσεις από το 2004 και μετά. Οικονόμησαν πολλά από αυτή την ομάδα. Μία ομάδα που είχε για διοικούντες αρκετούς άσχετους με το ποδόσφαιρο».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά: «Όλες οι ομάδες έχουν πρόβλημα με τα χρέη. Μην κοιτάτε που σε μερικές ακόμη δεν έχουν βγει στη φόρα. Έχουμε φτάσει σε σημείο το ποδόσφαιρο να κινείται αποκλειστικά από τους μάνατζερ. Εδώ ένα παιδί ξεκινά την μπάλα 10-12 χρονών και το πλησιάζουν μάνατζερ». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: