Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

«Θα λογοδοτήσει κάθε συκοφάντης του Αρειανού λαού»

Η Λέσχη Φίλων Αρη εξέδωσε ανακοίνωση για όσα υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου Τάσος Ερμείδης περί παρουσίας οπαδών του ΑΡΗ στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ πληροφορεί τους «κατασκευαστές» του επινοημένου σεναρίου περί ύπαρξης προβοκατόρων Αρειανών οπαδών στο στάδιο ΟΑΚΑ την Κυριακή 14/04/2013 κατά την διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΚ – Πανθρακικός, ότι ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ. Το γελοίο και άθλιο αυτό σενάριο αλυσιτελώς διαδίδεται και συγκρούεται με τη στοιχειώδη κοινή λογική του μέσου νου, τον οποίο προφανώς δε διαθέτουν οι εν λόγω «κατασκευαστές».
Κατά το χρόνο τέλεσης των επεισοδίων, στο 87ο λεπτό του αγώνα, ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είχε σκοράρει ΠΕΝΤΕ φορές σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης. Κατά συνέπεια οποιαδήποτε έκβαση του αποτελέσματος του αγώνα ΑΕΚ – Πανθρακικός ήταν παντελώς αδιάφορη στους φιλάθλους της ομάδας μας. Ο ΑΡΗΣ δεν ευθύνεται για το γεγονός ότι η ΑΕΚ αποδείχθηκε ανίκανη να αποσπάσει έστω και το βαθμό της ισοπαλίας στους αγώνες με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και τον Πανθρακικό. Ούτε βέβαια ο ΑΡΗΣ θα απολογηθεί για τις περήφανες νίκες του στους δύο τελευταίους αγώνες του.
Αντίθετα είναι βέβαιο ότι σύντομα θα λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης κάθε συκοφάντης του ΑΡΕΙΑΝΟΥ ΛΑΟΥ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: