Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

«Προνομιούχος» η Ρόδεραμ!!

Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της LeagueTwo, που οδηγεί απευθείας στην άνοδο, βρίσκεται πλέον η Ρόδεραμ που επικράτησε 2-0 της Μπράντφορντ εκτός έδρας και θέλει να αποφύγει τα… μπλεξίματα στα πλέι-οφ. Εκεί, δηλαδή, που παλεύουν για να δώσουν το «παρών» οι «bantams».
Στο «Valley Parade», οι γηπεδούχοι απέτυχαν να αποκτήσουν μεγαλύτερη ασφάλεια όσον αφορά την παρουσία τους στη ζώνη του μίνι – πρωταθλήματος από το οποίο θα ανέβει και τέταρτη ομάδα στη LeagueOne, στο τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν.
Η Ρόδεραμ εμφανίστηκε αποφασισμένη στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 34η αγωνιστική και με το 2-0, ανέβηκε στην 3η θέση, αποκτώντας αβαντάζ στην ισοβαθμία με τη Μπέρτον, για να βρεθεί απευθείας στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Η Νορθάμπτον έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Γουίκομ σε ματς για την 39η «στροφή» της LeagueTwo και ναι μεν μπορεί να αισθάνεται σιγουριά για τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ, αλλά θα μπορούσε να βρίσκεται σε λίγο καλύτερη μοίρα και να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο.
Την ύστατη προσπάθεια για να μπει στη ζώνη των πλέι-οφ, απέχοντας πλέον τέσσερις βαθμούς, συνεχίζει η Σάουθεντ που επικράτησε 2-0 της Όλντερσοτ σε παιχνίδι για την 43η μέρα του πρωταθλήματος.
Τεράστια ευκαιρία να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη εξάδα έχασε η Τσέστερφιλντ με την ήττα από την Πλίμουθ με σκορ 2-1 για την 40η αγωνιστική. Οι νικητές, αποσπάστηκαν στο +4 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, με την Τορκί να βγαίνει από αυτές μετά το 3-2 επί της Μπαρνέτ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Μπράντφορντ – Ρόδεραμ 0-2
Γουίκομ – Νορθάμπτον 0-0
Τσέστερφιλντ – Πλίμουθ 1-2
Όλντερσοτ – Σάουθεντ 0-2
Τορκί – Μπαρνέτ 3-2
πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: