Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Τα χρέη όσοι τα δημιούργησαν!!

Τον Οκτώβριο του 2012 στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα έφτασε ένα έγγραφο με το οποίο ο Αντώνης Ρέμος χρησιμοποιούσε το νομικό όρο "προσεπίκληση" καλώντας την τωρινή ΠΑΕ να παραστεί ως φυσικός συνεχιστής της πρότερης σε νομικές διεκδικήσεις πρώην παικτών και υπαλλήλων.

Από τότε οι "κυανόλευκοι" εξέφραζαν με βεβαιότητα πως η προηγούμενη κατάσταση δε μπορεί να επιτύχει κάτι ουσιαστικό και ξεκαθάριζαν ότι δεν πρόκειται να προκύψει πρόβλημα. Οι δικαστικές "μάχες" μπαίνουν στην τελική ευθεία όσον αφορά το παρελθόν της ΠΑΕ των προηγούμενων διοικήσεων με υπαλλήλους και ποδοσφαιριστές. Προχθές ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Στέλιος Ηλιάδης κατά της ΠΑΕ (επί Ρέμου-Τάκη). Στην εκδίκαση παρέστη και η τωρινή ΠΑΕ, έπειτα από αίτημα της πλευράς Ρέμου-Πολύκαρπου, με το νομικό της εκπρόσωπο Σάκη Ελευθεριάδη. Μάρτυρες στην αίθουσα ήταν ο πατέρας του ποδοσφαιριστή και ο Δήμος Πολύκαρπος, στον... πρώτο γύρο "μάχης" των δύο πλευρών καθώς επρόκειτο για τα ασφαλιστικά μέτρα. Στις 24 Μαΐου θα εκδικαστεί η αγωγή που έχει καταθέσει ο Στέλιος Ηλιάδης διεκδικώντας 170.000 ευρώ (70.000 επί διοίκησης Ρέμου και 100.000 επί διοίκησης Τάκη) που του οφείλονται.

Βρήκαν... τοίχο

Η πλευρά Ρέμου επιχείρησε τη σύνδεση παλιάς και νέας ΠΑΕ, προσπάθεια που ωστόσο έπεσε στο "κενό", καθώς τόσο η τωρινή ΠΑΕ, όσο και η πλευρά Ηλιάδη (γεγονός σημαντικό) ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει κάποια σχέση εταιρική ή άλλου είδους. Αντίστοιχα αναμένεται να κινηθεί η διαδικασία και στην αγωγή που θα εκδικαστεί στις 24 Μαΐου και στη Μίκρα πιστεύουν ακράδαντα (όπως έλεγαν εξ αρχής) πως δεν θα προκύψει πρόβλημα.

Αναμένεται να είναι παρόν...

Στην προχθεσινή εκδίκαση ο Στέλιος Ηλιάδης δεν ήταν εφικτό (λόγω υποχρεώσεων στην Κέρκυρα) να βρεθεί στην αίθουσα και ως μάρτυρας βρέθηκε ο πατέρας του. Στην ερχόμενη "μάχη" της αγωγής (24-5) θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να είναι παρόν. Όπως τόνισε και χθες (όπως και στον ορισμό των δικάσιμων ημερομηνιών) στο "Μ" ο ποδοσφαιριστής ζητά...

"Τα χρήματα που μου οφείλονται. Εγώ συνεργάστηκα με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Δεν έχω συνεργαστεί με την τωρινή διοίκηση". Άλλωστε και η πλευρά Ηλιάδη γνωρίζει πως η προσπάθεια μεταφοράς των χρεών από την προηγούμενη κατάσταση στην τωρινή ΠΑΕ δε μπορεί να... σταθεί. Αυτή ήταν η αρχή μιας σειράς ανάλογων δικαστικών "μαχών" των προηγούμενων διοικήσεων με φυσικά πρόσωπα στα οποία υπάρχουν οφειλές, στις οποίες φαίνεται πως οι διοικήσεις Ρέμου-Πολύκαρπου-Τάκη θα χρησιμοποιήσουν ανάλογη τακτική, αλλά στη Μίκρα η σιγουριά συνεχίζει να υπάρχει.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: