Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Πασιαλής: «Αγωνιστικά θα σωθεί ο Άρης»

Για την αγωνιστική ανάκαμψη του Άρη στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και για το αν θα σωθεί τελικά η ομάδα, μίλησε ο πρώην προπονητής των «κιτρίνων», Νίκος Πασιαλής, στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτό που πρέπει να κάνει ο Άρης είναι να πάρει τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι για να μην επηρεάσει η απόφαση για την ΑΕΚ, ή οτιδήποτε άλλο» είπε ερχικά και συνέχισε: «Αυτό που έχει αλλάξει, είναι απλά ότι η ομάδα έπιασε πάτο και γι? αυτό οι παίκτες αντέδρασαν. Έπαιξαν και με δύο σχετικά αδιάφορες ομάδες και ήρθαν δυο σημαντικές νίκες».

Για το αν θα είναι δύσκολο παιχνίδι με την Ξάνθη: «Με τη Skoda Ξάνθη, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, γιατί δεν είναι αδιάφορη η ομάδα, αλλά ο Άρης μπορεί να καταφέρει να πάρει τρίποντο».

Για το αν πιστεύει ότι ο Άρης θα μείνει στην Superleague: «Τα καλά αποτελέσματα, ανέβηκε και η ψυχολογία των παικτών. Βοήθησε και ο Παπαδόπουλος σε αυτό. Επίσης κάποιοι παίκτες βρέθηκαν σε καλή κατάσταση τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Και η αλλαγή διοίκησης έπαιξε σημαντικό ρόλο. Πιστεύω ότι αγωνιστικά ο Άρης θα σωθεί, για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: