Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Γενική Συνέλευση ανακοίνωσε η Λέσχη!

Στις 27 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Λέσχη Φίλων Άρη. Μάλιστα, σκοπός είναι στο επόμενο δεκαήμερο της Συνέλευσης να πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ θεωρεί πως εκπλήρωσε τον πρωταρχικό στόχο της αποστολής του, δηλαδή τη με κάθε τρόπο ενθάρρυνση και παροχή βοήθειας στο αγωνιστικό τμήμα της Ομάδας και στο αντίστοιχο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με σκοπό την επίτευξη της σωτηρίας.

Η συνέχεια της μάχης για την οικονομική εξυγίανση, τη διοικητική ανασυγκρότηση και την αγωνιστική αναδιοργάνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ απαιτεί την άμεση αντιμετώπιση πολύπλοκων και σημαντικών προβλημάτων. Προβλήματα τα οποία οφείλουν να επιληφθούν Διοικητικά Συμβούλια σε ΠΑΕ και ΛΦΑ που θα έλκουν τη νομιμοποίησή τους από τη Γενική Συνέλευση του Σωματείου και όχι από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης.

Για τους λόγους αυτούς αποφασίζουμε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Παρασκευή 26/4/2013 και ώρα 10:00 στα γραφεία του Σωματείου. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα γίνει το Σάββατο 27/4/2013 και ώρα 14:00 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο (διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ με είσοδο από την Εγνατία-πύλη εμπορίου).

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης είναι:

α) εκλογή προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης και ψηφολεκτών

β) προκήρυξη αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ

γ) προκήρυξη αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου ΔΣ στη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ

δ) διακανονισμός οφειλών των μη οικονομικά τακτοποιημένων μελών του Σωματείου

ε) διάφορα θέματα

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την ΠΑΕ, που θα προκηρυχθεί όχι πριν την παρέλευση 10ημέρου από τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, βάσει Καταστατικού, οφείλουν να δηλώσουν γραπτώς την υποψηφιότητά τους έως και 120 ώρες πριν τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου (άρθρο 13, παρ. 11, υποπαρ. στ?).

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκλεγούν σε οποιοδήποτε όργανο του Σωματείου οφείλουν να υποβάλουν γραπτή αίτησή τους στο ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ έως και την προηγούμενη μέρα της Γενικής Συνέλευσης (άρθρο 19).

Όλοι οι υποψήφιοι για οποιοδήποτε ΔΣ της ΠΑΕ ή της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ θα παρουσιαστούν και θα απευθυνθούν στο Σώμα της Γενικής Συνέλευσης κατά την ώρα της διεξαγωγής της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: