Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr και παραθέτει τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ αποφάσεις για ,ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ και ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ στον ΑΡΗ, αλλά και τις ανακοινώσεις της ΚΕΔ, όπως και τις θέσεις ΟΛΩΝ να διαλυθεί ο ΑΡΗΣ που σήμερα... έγιναν να σωθεί η ΑΕΚ.
Το έγραψα και το βράδυ της Κυριακής. Εδώ είναι Ελλάδα. Όχι μόνο δεν έπεσε η ΑΕΚ, αλλά από το βράδυ της Κυριακής στοχοποιείται ανοιχτά πλέον ο ΑΡΗΣ. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει στα κρατικά ΜΜΕ και ασχολούμαι μόνο για αυτά γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι ιδιωτικά και μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν. Είναι ψέμα ότι η ΝΕΤ και τα υπόλοιπα κρατικά ΜΜΕ και ειδικά η ΕΡΑ ΣΠΟΡ δεν έκαναν εκπομπή για τον ΑΡΗ όταν το 2005 για τους ίδιους ακριβώς λόγους υποβιβάστηκε. ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
Ακούω και διαβάζω ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΚΑΠ. Τώρα; Η αστυνομία που επικαλούνται (!!!) και το 2005 με τον Μπριάκο είχε δώσει έγκριση να γίνει το παιχνίδι, πέρσι δε με την Κουρομπίλια πώς να μην δώσει έγκριση όταν ήταν ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ;
Τότε όλοι πήραν το μέρος του Τριτσώνη που κατά διαβολική σύμπτωση είναι ο ίδιος ρέφερι. Η… γραμμή της ΑΕΚ είναι να μιλάνε όλοι για το Βέροια-ΑΡΗΣ, αλλά εκεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. Εκεί το παιχνίδι έληξε. Όπως έληξε και έκλεισε το φύλλο αγώνα στο ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στο κύπελλο. Ή μήπως όχι; Όπως έληξε στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ή μήπως όχι;
Η ΚΕΔ δεν θα βγάλει ανακοίνωση για να προστατεύσει τον Τριτσώνη και τους διαιτητές όπως έκανε με τον ΑΡΗ πέρσι, επειδή δικαιώθηκε πρωτόδικα προσέξτε ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΥΜΙΣΩ. ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔ ΗΤΑΝ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΡΡΗΣ.
"Η πρόσφατη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE καταδεικνύει ότι οι διοικούντες το ελληνικό ποδόσφαιρο απαξιώνουν τους διαιτητές και τις αποφάσεις τους, ενώ παράλληλα απαιτούν από αυτούς να είναι αξιόπιστοι και αποδοτικοί. Η απόφαση για επανάληψη του αγώνα ΑΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ είναι ευθεία και βάναυση επίθεση σε βάρος των διαιτητών του αγώνα αυτού και κλονίζει τα ίδια τα θεμέλια της αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οι διαιτητές του αγώνα αυτού αποφάσισαν σωστά και σύμφωνα με τον Κανονισμό τη διακοπή του αγώνα. Μήπως ήταν λάθος τους το ότι επέζησε η βοηθός διαιτητού ή τουλάχιστον το ότι δεν νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο;
Καταδικάζουμε τη σε βάρος των διαιτητών επίθεση είτε προέρχεται από την εξέδρα είτε αναδίδεται από πειθαρχικές αποφάσεις.
Έτσι «μεγαλουργεί» το λεγόμενο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου".
ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ; ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ... ΜΠΟΥΚΑ Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ…
«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε ομόφωνα την ακόλουθη απόφαση (αριθμός 47/18-4-2012) σε ό,τι αφορά την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της απόφασης της Π.Ε. της Super League για τον αγώνα ΠΑΕ Αρης - ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

»Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά κατά της υπ’ αριθμόν 142/10-4-2012 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Απορρίπτει την ένσταση της ΠΑΕ Αρης για αντικανονική διακοπή του αγώνα της 8-4-2012 ΠΑΕ Αρης - ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

»Δέχεται ότι η ΠΑΕ Αρης τέλεσε την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15, παράγραφος 3, εδάφιο γ-ε του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Αρης χρηματική ποινή 40.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές. Κατακυρώνει τον διακοπέντα αγώνα υπέρ της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με τέρματα 3-0 και τιμωρεί την ΠΑΕ Αρης με αφαίρεση τριών (-3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου».
ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ. ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ, -3 ΚΑΙ 6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ!!!
"Η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε, ως ουσία αβάσιμη, την έφεση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατά της υπ΄ αριθμ. 492/19.5.2005 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΠΑΕ, η οποία αφορά τον αγώνα με τον Ηρακλή (15/5/2005). Υπενθυμίζεται ότι το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Οργανο της ΕΠΑΕ είχε κατακυρώσει το συγκεκριμένο αγώνα υπέρ του Ηρακλή με τέρματα 2-0 και είχε επιβάλει ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών στον ΑΡΗ, ποινή κεκλεισμένων των θυρών για 6 αγωνιστικές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 100.000 ευρώ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΡΟΙΑ-ΑΡΗΣ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Δεν με νοιάζει αν ξευτιλίσετε κάθε έννοια δικαιοσύνης, καταστρατήγησης του ΚΑΠ και των νόμων και σώσετε την ΑΕΚ (που δεν μπορεί να περάσει το κέντρο, αλλά θα κερδίσει θεωρούν βέβαια τον Ατρόμητο και έχουν το θράσος όλοι αυτοί να μιλάνε για τον ΑΡΗ). Ένα πράγμα έχω να σημειώσω.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ…
ΥΓ.1 Η φωτογραφία δεν είναι τυχαία. Ο κύριος είναι ο εκπρόσωπος του Πανθρακικού. Είναι δηλαδή αξιωματούχος του αγώνα, όπως βέβαια είναι και οι παίκτες του Πανθρακικού που γράφτηκε στο φύλλο αγώνα ότι χτυπήθηκαν. Από μόνα τους ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ αυτά είναι μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών και όχι αν ήταν τρύπια τα δίχτυα και έλειπαν τα σημαιάκια...
ΥΓ2 ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ...
ΥΓ3 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΑΝΕ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...