Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

O τουρκικός Τύπος για το Εφές-Ολυμπιακός!!

Οι προημιτελικοί της Αναντολού Εφές με τον Ολυμπιακό έχουν μεταφερθεί στην Τουρκία και όπως είναι φυσικό, ο τοπικός Τύπος, αφιερώνει μεγάλα κομμάτια για την προσπάθεια της ομάδας του Μαχμουτι.

O τουρκικός Τύπος για το Εφές-Ολυμπιακός
Στις αναφορές τους οι τούρκοι δημοσιογράφοι αναγνωρίζουν τη δυσκολία του εγχειρήματος να επιστρέψει η σειρά στην Ελλάδα, αλλά παράλληλα πιστεύουν πως η Αναντολού Εφές θα παρουσιαστεί καλύτερη και αποφασισμένη για να μείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση της πρόκρισης για το Final Four. Η «Hurriyet», εκτός από μία μικρή προαναγγελία του αγώνα και την είδηση ότι το «Αμπντί Ιπεκτσί» αναμένεται να γεμίσει απόψε, φιλοξενεί μία συνέντευξη του Κερέμ Γκονλούμ, κορυφαίου παίκτη της Εφές και στις δύο αναμετρήσεις που έγιναν στο ΣΕΦ.

«Θέλουμε από την αρχή της σεζόν τη πρόκριση για το Λονδίνο και θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους», είναι η βασική ατάκα του Τούρκου φόργουορντ. Για προσπάθεια μείωσης του σκορ κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης κάνει λόγο η αγγλική έκδοση της εφημερίδας που στέκεται στα μόλις 3/34 τρίποντα των δύο πρώτων αγώνων, ενώ πολύ μικρή είναι η αναφορά της «Sabah», που φιλοξενεί περισσότερα δημοσιεύματα ποδοσφαιρικού περιεχομένου, αφού σήμερα διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί του κυπέλλου στη χώρα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: