Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

«Επόμενη ομάδα του Ολαϊτάν ο Ολυμπιακός»

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του από το ερχόμενο καλοκαίρι ο επιθετικός της Βέροιας, Μάικλ Ολαϊτάν, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του παίκτη, Πασχάλης Τουντούρης.

«Επόμενη ομάδα του Ολαϊτάν ο Ολυμπιακός»
Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο επιθετικός της Βέροιας, Μάικλ Ολαϊτάν, όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του παίκτη Πασχάλης Τουντούρης σε ιστοσελίδα της Νιγηρίας.

Ο 20χρονος στράικερ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της «βασίλισσας του Βορρά» έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να μπει εδώ και καιρό στο μεταγραφικό «στόχαστρο» των «ερυθρόλευκων».

«Η επόμενη ομάδα του Ολαϊτάν είναι ο Ολυμπιακός. Είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας και θα βρίσκονται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν», είπε αρχικά ο Έλληνας εκπρόσωπος του παίκτη.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο Τουντούρης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ο Ολαϊτάν να κληθεί στην εθνική ομάδα U-20 της Νιγηρίας:

«Μέχρι στιγμής ο Μάικλ δεν έχει κληθεί από την Ομοσπονδία της Νιγηρίας, προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 της FIFA που θα γίνει στην Τουρκία».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: