Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Με το βλέμμα στο ΟΑΚΑ!!

Στην κατάμεστη Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει, παίρνοντας σκορ πρόκρισης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, να κάνει το πρώτο βήμα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με το βλέμμα στο ΟΑΚΑ
Το σημαντικότερο παιχνίδι της φετινής σεζόν, φυσικά μέχρι το επόμενο, δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται σήμερα τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (20:00, OTE Sport 3).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν απόψε να κάνουν το πρώτο βήμα για τον τελικό της 11ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ, έχοντας στο πλευρό τους τον δωδέκατο παίκτη τους, και να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα ο επαναληπτικός της επόμενης εβδομάδας.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θέλουν να «ζεστάνουν» τους οπαδούς και αν καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους, τότε η Τούμπα πολύ δύσκολα δεν θα είναι γεμάτη στους αγώνες της διαδικασίας των πλέι οφ. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η μεγάλη τους… καψούρα είναι ο τίτλος που λείπει αρκετά από τον σύλλογο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο 44χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ιτάντζ. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Αποστολόπουλος, Σίλντενφελντ, Κατσουράνης και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Λάζαρ και Κάτσε, έχοτνας στα πλάγια τον Καμαρά και τον Λόρενς. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σαλπιγγίδης και ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Έτο, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Ιντζίδης, Φωτάκης, Κίτσιου, Ρομπέρ, Γεωργιάδης. Εκτός έμειναν οι Χακόμπο, Κατσικάς, Σταφυλίδης, Πέλκας, Ολίσε και Βούκιτς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: