Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

"Η ΑΕΚ δεν θα γιατρευτεί, έχει καρκίνο μέσα της"!

Ο Χρήστος Αρδίζογλου σχολιάζει στον sportdog το διαφαινόμενο υποβιβασμό της ΑΕΚ. Ποιοι την έστειλαν στον τάφο, ποιος είναι ο μαναδικός τίμιος και τι πρέπει να κάνει ο κόσμος; Αναλυτικά το σχόλιο του στον sportdog:
Αυτές τις ώρες είναι πολύ δύσκολο να μιλήσει κανείς να γράψει και να σχολιάσει για αυτό που ζούμε. Αυτή την κατάντια που μας έχει βρει. Ειδικά για τους παλαίμαχους, απ' τους οποίους, όποτε η ΑΕΚ είναι στα χάλια τους, ζητούν να βγούνε και να μιλήσουν!
Να πούμε τι; Τώρα δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για έργα... Οι παλαίμαχοι πρέπει να βγούνε μπροστά. Είναι ώρα για πράξεις.

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν ή μάλλον να απολογηθούν και να καταδικαστούν είναι όσοι έστειλαν την ΑΕΚ στον τάφο.
Δυστυχώς όμως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να γιατρευτεί! Υπάρχει καρκίνος μέσα της! Υπάρχουν ...φατρίες που παίζουν τα παιχνίδια τους στην πλάτη του κόσμου. Όποιος θέλει φέρνει προπονητές, ό,τι θέλουν κάνουν, άλλοι διοικούν και οι περισσότεροι κοιμούνται!
Και αφού έφτασαν την ομάδα σε αυτό το σημείο φώναζαν τους οπαδούς: "Έλάτε κόσμε στο γήπεδο να σωθεί η ΑΕΚ". Ποια ΑΕΚ να σωθεί, αφού όλα είναι προγραμματισμένα; Να δει τι στο γήπεδο; Να δει τα χάλια της ΑΕΚ; Αντί να δείρει αυτούς που την κατάντησαν έτσι;

Είναι να τρελαίνεσαι όταν άτομα που φάγανε από την ΑΕΚ εμφανίζονται στο προσκήνιο! Βρείτε τους και εκθέστε τους!
Εκτός του Μπάρλου, ποιος άλλος μεγάλος παράγοντας πέρασε από την ΑΕΚ; Πρέπει να βρεθούν άξιοι άνθρωποι για να την αναλάβουν την ομάδα και αυτό για την ώρα το βλέπω δύσκολο...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: