Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Λεοντιάδης: «Δε με νοιάζει τι λένε για τον Ζαγοράκη, εγώ τον ευγνωμονώ»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα, αλλά και για τους Γκαρσία, Ζαγοράκη, Σαββίδη.


Αναλυτικά η συνέντευξή του:


Αρχικά αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα:

«Νομίζω ότι αγωνιστικά είμαστε καλύτερα αυτή τη στιγμή από τον Αστέρα Τρίπολης, όλα αυτά όμως πρέπει να αποδειχτούν μέσα στο γήπεδο. Ότι είμαστε καλύτεροι αγωνιστικά το ξέρει όλη η Ελλάδα. Τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές ο Αστέρας δεν παίζει το ποδόσφαιρο που έπαιζε, αγωνιστικά είναι μέτριος. Δεν παύει όμως να είναι ένας ημιτελικός και πρέπει να τα δώσουν όλα. Θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, είμαι πολύ αισιόδοξος».


Για το αν στους ημιτελικούς παίζει σημαντικό ρόλο το πρώτο παιχνίδι:

«Βέβαια και παίζει ρόλο το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να μην φάει γκολ μέσα στην έδρα γιατί αν δεχτεί θα πρέπει να βάλει 3-4 για να είναι άνετος στο επόμενο».


Για τους ποδοσφαιριστές του αποκτήθηκαν το Γενάρη:

«Με τις προσθήκες του Γενάρη απέκτησε μεγαλύτερο βάθος η ομάδα. Και οι πέντε παίκτες είναι για βασική ενδεκάδα. Από εκεί φαίνονται οι καλές ομάδες, από το βάθος και την ποιότητα που έχουν».


Για τους δύο στόχους που έχει θέσει ο ΠΑΟΚ (Κύπελλο- δεύτερη θέση):

«Πιστεύω ότι θα πετύχει και τους δύο στόχους. Ο Ολυμπιακός δε μου αρέσει σαν ομάδα, ο ΠΑΟΚ παίζει καλή μπάλα από το Γενάρη και έπειτα, για μένα ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα. Έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους και είναι όλα υπέρ τους».


Για την παρουσία του Σαββίδη στην ομάδα:

«Ο Σαββίδης έβαλε χρήματα στην ομάδα ενώ όλες οι άλλες «βελάζουν». Ένας ΠΑΟΚ και ένας Ολυμπιακός υπάρχουν πλέον και μπορούν να έχουν και άλλες βλέψεις σε Ευρώπη και όχι μόνο στην Ελλάδα».


Για το γεγονός ότι ο Σαββίδης είναι απόλυτος σε αυτά που θέλει να κάνει:

«Καλά κάνει, αυτός έχεις «το μαχαίρι και το καρπούζι», αυτός κάνει και κουμάντο».


Για τον Πάμπλο Γκαρσία τόνισε:

«Η γνώμη μου για τον Γκαρσία είναι ότι έπρεπε να μείνει. Εγώ είχα δηλώσει ότι έπρεπε να τα βρουν και από τις δύο πλευρές. Δεν ήταν σωστό να φύγει έτσι. Θα έπρεπε να βρουν κάποιον άλλο τρόπο. Έρχονται τα πλέι οφ, θα τον χρειαζόμασταν, είναι δυνατόν να μην χωράει ο Γκαρσία στο ΠΑΟΚ. Πολλοί κάναμε ποδοσφαιρικά λάθη, ακόμα κι εγώ, αλλά κανείς δεν έφυγε».


Για την επιστροφή του Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ:

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τα οικονομικά. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι ο Ζαγοράκης έκανε ομάδα και τον ευγνωμονώ γι' αυτό. Συσπείρωσε τον κόσμο, αν δεν έκανε όλα αυτά δε θα ερχόταν κανένας Σαββίδης. Σαν ΠΑΟΚ έκανε καλό. Ας φέρει και τον Γκαρσία ως γενικό αρχηγό. Δε μου άρεσε όπως έφυγε».


Για το γεγονός ότι ο Σαββίδης κάνει κινήσεις χωρίς να υπολογίζει τι αντίκτυπο θα έχουν αυτές στον κόσμο του ΠΑΟΚ, όπως για παράδειγμα η απομάκρυνση του Γκαρσία:

«Όταν βάζεις χρήματα, κάνεις μεταγραφές και αν καταφέρει να βγει η ομάδα και στο Τσάμπιονς Λιγκ δε θα μιλάει κανείς. Εγώ θέλω το καλύτερο για την ομάδα και να είμαι περήφανος όταν πάω στο γήπεδο. Ας κάνει ότι θέλει αν είναι για το καλό της ομάδας». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: