Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

To τηλεοπτικό ενδιαφέρον για ΑΕΚ...!!

Τι θα γίνει με την περίπτωση της ΑΕΚ θα το κρίνουν τα αρμόδια όργανα, αλλά το τηλεοπτικό ενδιαφέρον, το οποίο προκύπτει για την «Ένωση» ενόψει της νέας σεζόν είναι τεράστιο.

To τηλεοπτικό ενδιαφέρον για ΑΕΚ...
Για την ακρίβεια, το αν η ΑΕΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα ή την Football League έχει προκαλέσει (τηλεοπτικές) συζητήσεις στο παρασκήνιο των καναλιών.

Είναι κάτι που θα δώσει άλλο ενδιαφέρον στα τηλεοπτικά δικαιώματα της Football League, κάτι που θα συμβεί και με αυτά της Σούπερ Λίγκας, έστω και αν τα δεύτερα είναι «κλειδωμένα» στη Nova ως και το 2014-15, με τα αντίστοιχα της πρώην Β' Εθνικής να βρίσκονται (αντίθετα) στον «αέρα» (είναι γνωστές οι κυριακάτικες δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΕΠΑΕ, Στέλιου Σφακιανάκη στο NovaΣΠΟΡ FM).

Εν πάση περιπτώσει, όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες μέρες (η αρχή θα γίνει την Πέμπτη απ' την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας). Είναι, πάντως, άξιο αναφοράς και αποτελεί απόδειξη των λόγων το αληθές πως οι εξελίξεις που έχουν λάβει χώρα απ' την Κυριακή το βράδυ έχουν κάνει την ΑΕΚ θέμα στις πρώτες σελίδες ακόμα και των πολιτικών εφηημερίδων και έχουν διαμορφώσει ανάλογα τα περιεχόμενα των αθλητικών εκπομπών.

Το σίγουρο είναι πως άπαντες εμφανίζονται ιδιαίτερα προσεκτικοί και περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις, οι οποίες (έτσι ή αλλιώς) θα σηκώσουν πολλές και έντονες συζητήσεις. Και στο τηλεοπτικό σκέλος. πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: