Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Sofo: «Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση»

Στην ψυχραιμία που υπήρχε στα κρίσιμα αλλά και στην απόλυτη συγκέντρωση εν όψει του 4ου αγώνα, στάθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Sofo: «Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση»
Στην ψυχραιμία που είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο κρίσιμο σημείο όπου η Μπαρτσελόνα πέρασε μπροστά, απέδωσε τη νίκη των «πράσινων» ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

«Η ψυχραιμία ήταν το μυστικό. Όταν η Μπαρτσελόνα έφυγε μπροστά, κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, κάναμε αυτό που έπρεπε και φτάσαμε στη νίκη. Είναι κάτι σημαντικό για μία ομάδα που φτιάχτηκε φέτος και δεν υπάρχει η εμπειρία που υπήρχε. Αλλά τα καταφέρνουμε μία χαρά μέχρι στιγμής», είπε αρχικά ο σέντερ του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε σημείο του αγώνα για να ελέγχουμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε και να εκτελούμε τις οδηγίες. Είναι και για μας ψυχοφθόρο αλλά πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να παίζουμε με υψηλούς σφυγμούς. Αυτή είναι η δουλειά μας»

Για την δική του απόδοση, σχολίασε: «Προσπαθούμε να κάνουμε όλοι μας το καλύτερο. Και εγώ θα ήθελα να παίξω στο ένας με έναν για να σκοράρω αλλά η ομάδα αυτό χρειάζεται τώρα από μένα και αυτό έχει σημασία. Δεν έχω καταφέρει να βρω ευκαιρία να παίξω ένας με έναν, το σύνολο όμως μετράει».

Τέλος, για το ματς της Πέμπτης, πρόσθεσε: «Δεν θέλω να πω ότι ναι θα κερδίσουμε. Θα υποσχεθώ ότι θα δώσουμε τα πάντα, δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Η ομάδα αυτή θα δώσει το 110% για να κάνουμε το βήμα αυτό»

Δεν υπάρχουν σχόλια: