Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Επισημάνσεις της Ξάνθης στους φιλάθλους εν όψει Άρη!!

Με σχετικό δελτίο Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη ανακοίνωσε τα αγωνιστικά νέα της ομάδας, ενώ κάνει και σχετικές επισημάνσεις στον κόσμο, εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη στα Πηγάδια.

Αναλυτικά:

«Μετά το ρεπό της Τρίτης η SKODA Ξάνθη το απόγευμα της Τετάρτης συγκεντρώθηκε στο προπονητήριο των Πηγαδίων όπου και ξεκίνησε την εντατική προετοιμασία της για το παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague με αντίπαλο τον Άρη εντός έδρας. Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα και τον νευρομυικό συντονισμό το τενχικό επιτελείο έδωσε έμφαση στις ασκήσεις κατοχής μπάλας. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιούρι Λοντίγκιν και του Νικολά Μαρίν που είναι τιμωρημένοι.

Εθελοντική αιμοδοσία

Η Super League για μια ακόμα φορά αναλαμβάνει κοινωνικές πρωτοβουλίες, με σκοπό την ευαισθητοποίηση της φίλαθλης κοινής γνώμης για την εθελοντική αιμοδοσία. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μία πράξη ευθύνης που μας αφορά όλους. Δίνοντας αίμα σώζονται ανθρώπινες ζωές. Στόχος της Super League είναι να συμβάλλει στην κινητοποίηση για το έργο της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Τα συνεργεία αιμοδοσίας θα βρίσκονται στα γήπεδα από τις 3:00 μ.μ. έως και τις 6:00 μ.μ. και την 30ή αγωνιστική. Η πρωτοβουλία αυτή θα λάβει χώρα σε αίθουσα του αθλητικού κέντρου SKODA ΞΑΝΘΗ (δίπλα στο εκκλησάκι) και οι 50 πρώτοι θα πάρουν μία πρόσκληση δωρεάν εισόδου στο γήπεδο.

Επισήμανση για το παιχνίδι της 30ής αγωνιστικής

Υπενθυμίζεται πως πριν το εντός έδρας παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής της SKODA ΞΑΝΘΗ με τον Άρη στο γήπεδο των Πηγαδίων, στα σημεία ελέγχου πριν το γήπεδο οι κάτοχοι καρτών – μελών θα πρέπει να επιδεικνύουν μαζί με την κάρτα μέλους και την αστυνομική τους ταυτότητα . Διαφορετικά δεν θα τους επιτραπεί η πρόσβαση στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena».

Δεν υπάρχουν σχόλια: