Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ματζουράκης: «Ο ΠΑΟΚ δικαιούται την 2η θέση, πρέπει να παλέψει»

Ο Γιάννης Ματζουράκης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη σέντρα» και μίλησε για τη μέχρι τώρα εικόνα του ΠΑΟΚ, στα play-off και το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα.

«Πρέπει να απολογηθώ γιατί έχω πέσει έξω στις προβλέψεις για την πορεία του ΠΑΟΚ στα play-off. Πραγματικά τέτοιες εμφανίσεις δεν αποδεικνύουν ότι για την ομάδα ο μοναδικός στόχος από την αρχή της σεζόν ήταν τα play-off. Πλέον πρέπει να έχουν μεγάλη προσοχή οι παίκτες. Απαράδεκτες οι δύο απανωτές ήττες. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο δικαιούται την δεύτερη θέση για την απόδοσή του σε όλη τη σεζόν και πρέπει να παλέψει για να την κατακτήσει» τόνισε αρχικά.

Ενώ για τις αδυναμίες του "δικεφάλου", υπογράμμισε: «Κατ? αρχάς η ομάδα δεν βγάζει συντονισμένο παιχνίδι στη μεσαία γραμμή και μπροστά. Για παράδειγμα εν έχει την κινητικότητα που απαιτείται. Είναι νέος και μπορεί να βελτιωθεί».

Για τη μεσαία γραμμή, ανέλυσε: «Σαν χημεία του Κατσουράνη και του Κάτσε στη μεσαία γραμμή, τη βλέπω καλή. Μπορούν να κάνουν καλό παιχνίδι. Βοηθά και ο Βούκιτς. Από εκεί και πέρα θα πρέπει τα μπακ να βοηθήσουν πολύ περισσότερο».

Ενώ για την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη, είπε: «Ο Δώνης απέτυχε στο να περάσει τη φιλοσοφία του, αλλά θεωρώ ότι έπρεπε να μείνει ως το τέλος της σεζόν». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: