Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ε, άμα γίνει κι αυτό…!!

Στην πορεία τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν. Κι αναφερόμαστε στους φακέλους και τις αδειοδοτήσεις των ομάδων. Τίποτα, δηλαδή, δεν θεωρείται τελεσίδικο ακόμα. Αν, όμως, δεν αλλάξει κάτι και ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό μείνουν τελικά εκτός Ευρώπης, τότε θα έχει γίνει κάτι που δεν πρέπει να έχει ξανασυμβεί σε άλλη χώρα.
Δηλαδή, μια ομάδα που έχει πάρει με το σπαθί της μέσα στον αγωνιστικό χώρο το εισιτήριο για την Ευρώπη και πρωταγωνιστεί στα πλέι οφ, να μένει εκτός. Κι όχι, βέβαια, μόνο αυτό. Να χάνει την ευρωπαϊκή θέση και η ομάδα που κέρδισε σε μπαράζ, το οποίο έγινε γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο.
Το μπαράζ ΠΑΟ – Ξάνθης, δηλαδή, διεξήχθη επειδή εικαζόταν ότι ο ΠΑΣ μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Κι έτσι αποκτούσε ενδιαφέρον η 6η θέση.
Τελικά, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός νίκησε στο παιχνίδι, αλλά αν δεν πάρει αδειοδότηση, τότε στην Ευρώπη θα πάει καλώς εχόντων των πραγμάτων ο 7ος και με την βούλα. Αυτή, άλλωστε, είναι η θέση που κατέλαβε η Ξάνθη μετά και το μπαράζ…
Όποιοι ήδη ψάχνουν καλού – κακού ποιος είναι 8ος στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά και με την Ξάνθη – αν και δεν προκύπτει από κάπου αυτό -, έτσι πληροφοριακά να αναφέρουμε ότι είναι ο Πανιώνιος.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: