Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Θέλει Λεβαντόφσκι και Ίσκο η Ρεάλ!!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Ίσκο αποτελούν τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης, στη μετά-Μουρίνιο εποχή.

Θέλει Λεβαντόφσκι και Ίσκο η Ρεάλ
Δεν πρόλαβαν να περάσουν παρά ελάχιστες ώρες από την ανακοίνωση του «διαζυγίου» της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ζοσέ Μουρίνιο και ήδη στην Ισπανία γίνεται λόγος όχι μόνο για τον αντικαταστάτη του, αλλά και για τους μεταγραφικούς στόχους της «βασίλισσας» ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Ser», πρώτος στόχος των Μαδριλένων είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός της Ντόρτμουντ αποτελεί «μήλον της έριδος» για αρκετές ομάδες, αλλά σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν, την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε η πρώτη συνάντηση των προέδρων των δύο ομάδων για το θέμα. Προφανώς θα υπάρξουν κι άλλες επαφές στο μέλλον και μένει να δούμε αν το φλερτ θα εξελιχθεί σε… γάμο.

Δεύτερο στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ο Ίσκο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός «βγάζει μάτια» φέτος με τη φανέλα της Μάλαγα και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της χώρας, αφού είναι μόλις 21 ετών. Προκειμένου να πείσει την ομάδα του να τον παραχωρήσει, θα προσπαθήσει να την δελεάσει, δίνοντας εκτός από χρήματα και τον Λούκας Μόντριτς ως αντάλλαγμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: