Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Όλα under control!!

Έπρεπε να υποβιβαστεί στην Football League 2 για να αρχίσει να λειτουργεί επαγγελματικά η ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει αναλάβει τον έλεγχο για τα πάντα!

Όλα under control!
Η νέα εποχή της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει. Κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Απλά, από μια πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς πως πλέον στην Ένωση έχουν αρχίσει και δουλεύουν επαγγελματικά, χωρίς να αφήνεται τίποτα στην τύχη. Κι αυτό γίνεται επειδή έχει αναλάβει την ευθύνη ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο «Τίγρης» παρακολουθεί τα πάντα, ενημερώνεται για τα πάντα, ρυθμίζει τα πάντα και δεν αφήνει ούτε μία λεπτομέρεια να του ξεφύγει. Δεν είναι μόνο το θέμα κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ αλλά ασχολείται και με την επόμενη μέρα της ομάδας, αγωνιστικά.

Όπως και να έχει πάντως, ο Μελισσανίδης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους Πόλυ Χατζηιωάννου και Πέτρο Παππά, που ήταν οι πρώτοι που είπαν «ναι» στο κάλεσμά του για την κατασκευή του νέου «παλατιού» της ΑΕΚ. Επίσης, το ίδιο κάνει με τους Κοτσάτο, Αλεξίου προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για το ζήτημα του ψηφοδελτίου στην Ερασιτεχνική.

Ασχολείται με την έδρα που θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ, το Ελληνικό και τα έργα που πρόκειται να κάνει εκεί ενώ σχεδιάζει και το τι βελτιώσεις θα κάνει στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Τέλος, έχει ήδη έτοιμο το πλάνο για το ταξίδι του στην Ιταλία προκειμένου να δει το γήπεδο της Γιουβέντους και να πάρει ιδέες αλλά δεν αποκλείεται να ξεκινήσει επαφές με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ίσως και με κατασκευαστικές εταιρείες, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα για το γήπεδο της ΑΕΚ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: