Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Επιβεβαιώνουν για Ντελαπλάς οι Βέλγοι!!

Τις επαφές που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός με τον Ζονατάν Ντελαπλάς επιβεβαίωσαν οι Βέλγοι, οι οποίοι αναφέρουν πως ακόμα είναι όλα ανοιχτά.

Επιβεβαιώνουν για Ντελαπλάς οι Βέλγοι
Ο Ζονατάν Ντελαπλάς είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στην λίστα του Παναθηναϊκού, η περίπτωση του έχει εξεταστεί και μάλιστα έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές, σύμφωνα με τους Βέλγους. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι «πράσινοι» έχουν κάνει πρόταση στον ποδοσφαιριστή αλλά ακόμα είναι όλα ανοιχτά.

Ο Ντελαπλάς αγωνίστηκε φέτος σε 39 παιχνίδια, πέτυχε δύο γκολ, έχοντας 5 ασίστ και στο 4-3-3 που θα παίζει τη νέα περίοδο ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αναστασίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο και ως δεξιός εσωτερικός χαφ. Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει καλά την βελγική αγορά και για αυτό έχει τσεκάρει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα στο Βέλγιο αναφέρει: «Ο Ντελαπλάς είναι ήδη στο στόχαστρο της Κλαμπ Μπριζ και της Σταντάρ Λιέγης, αλλά η πιο συγκεκριμένη πρόταση έρχεται από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα από τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη. Η διεκδίκηση του Ντελαπλάς είναι μια ανοιχτή υπόθεση, οπότε οι ομάδες που ενδιαφέρονται από το Βέλγιο θα πρέπει να βιαστούν».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: