Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

«Μένουν Ζλάταν και Τιάγκο Σίλβα, ελπίζουμε για Αντσελότι»

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα θα παραμείνουν στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπως κατέστησε σαφές ο Λεονάρντο. Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα να μείνει ο Κάρλο Αντσελότι.

«Μένουν Ζλάταν και Τιάγκο Σίλβα, ελπίζουμε για Αντσελότι»
Τη διαβεβαίωση πως οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα θα παραμείνουν στην Παρί Σεν Ζερμέν, κόντρα στη φημολογία πως είναι πιθανό να ακολουθήσουν τον Κάρλο Αντσελότι στη Μαδρίτη εφόσον αναλάβει τη Ρεάλ, έδωσε ο Λεονάρντο.

«Κανείς δεν θα φύγει, είτε παραμείνει ο Αντσελότι είτε όχι», ξεκαθάρισε ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Γαλλίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου αμυντικού, Πάουλο Τονιέτο. «Δεν πρόκειται να πουληθεί το καλοκαίρι. Η Παρί δεν θέλει να τον παραχωρήσει. Είναι σημαντικό στέλεχος της ομάδας και θα μείνει ό,τι και αν συμβεί με τον Αντσελότι», τόνισε.

Ο Λεονάρντο εξέφρασε την ελπίδα πως ο Κάρλο Αντσελότι θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας παρά το φλερτ του με τη Ρεάλ. «Ελπίζουμε ο Κάρλο να αλλάξει γνώμη. Αντιλαμβάνομαι πως όταν μια ομάδα σαν τη Ρεάλ ενδιαφέρεται για σένα, το σκέφτεσαι. Πάντα είχε τη στήριξη της διοίκησης και όταν έρχεται μια πρόταση από τη Ρεάλ, είναι πρόκληση για μας. Ο καλύτερος τρόπος να τα αντιμετωπίσεις αυτά είναι να καθίσεις και να τα συζητήσεις», τόνισε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: