Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Κλιμακώνεται η κόντρα ΠΑΟ με Σαρρή και διαιτητές!!

Απάντηση με μηνύσεις κατά Αλαφούζου, Κωνσταντίνου, ετοιμάζουν Σαρρής, Δούρος, Μπριάκος και δέκα διαιτητές της Σούπερ Λίγκας. Ενημερώθηκε η UEFA και «μαγειρεύεται» απειλή αποκλεισμού!

Κλιμακώνεται η κόντρα ΠΑΟ με Σαρρή και διαιτητές!
Μήνυση κατά του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου, φέρονται διατεθειμένοι να καταθέσουν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, τα μέλη της ΚΕΔ, Θανάσης Μπριάκος και Γιώργος Δούρος, καθώς και οι δέκα διαιτητές, τα ονόματα των οποίων αναφέρονται στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στον αθλητικό εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε αυτήν, θυμίζουμε πως ο Βασίλης Κωνσταντίνου κάνει λόγο για αδικίες σε βάρος της ομάδας του και για οργανωμένο σχέδιο, ζητώντας να διερευνηθεί αν η δράση των παραπάνω προσώπων και οιουδήποτε άλλου υπευθύνου, εμπίπτει στις διατάξεις του αθλητικού νόμου στο κομμάτι που αφορά την ποινική αντιμετώπιση των προσυνεννοημένων αγώνων.

Πληροφορίες από την ΕΠΟ αναφέρουν πως η μήνυση θα αφορά ψευδή καταμήνυση και πιθανόν να μην γίνει συλλογικά, αλλά από τον καθένα ξεχωριστά.

Ο Γιώργος Σαρρής, εξάλλου, φέρεται αποφασισμένος να καταθέσει μήνυση και εις βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου για ηθική αυτουργία, λόγω πρόσφατων δηλώσεων του τελευταίου, όπου είχε ουσιαστικά προαναγγείλει τη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε.

Ενημερώθηκε η UEFA!

Παράλληλα, σύμφωνα με διαρροές από την ελληνική ομοσπονδία, για το θέμα έχει ήδη ενημερωθεί και η UEFA! Τόνιζαν, μάλιστα, πως αν το ζήτημα τεθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας (που συνεδριάζει αυτές τις μέρες, παρουσία του Γιώργου Σαρρή), δεν αποκλείεται να τεθεί ακόμα και θέμα κυρώσεων σε βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου για... παραβίαση του αυτοδιοίκητου, με ότι αυτό συνεπάγεται (δηλαδή αποκλεισμό της Εθνικής και των ελληνικών συλλόγων από τις διεθνείς διοργανώσεις, ένα "έργο" που το έχουμε δει πολλάκις...).

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, εξάλλου, σκέφτεται να βάλει στο «παιχνίδι» και τη Σούπερ Λίγκα, καλώντας την να πάρει θέση.

Το ηθικής τάξης ζήτημα

Στο μέτωπο που έχει ανοίξει μεταξύ Παναθηναϊκού και ΕΠΟ, υπάρχει πλέον και ένα ζήτημα ηθικής τάξης που ενόψει της νέας σεζόν θα λάβει διαστάσεις με ανυπολόγιστες συνέπειες: Πώς ο Δούρος και ο Μπριάκος θα ορίζουν του χρόνου τους διαιτητές στα ματς του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που οι δύο πλευρές θα έχουν αλληλομηνυθεί;

Πώς θα ορίζονται στους αγώνες του «τριφυλλιού» οι Σιδηρόπουλος, Κουκουλάκης, Τριτσώνης, Γιάχος, Μανταλος, Αρετόπουλος, Θάνος, Στυλιαράς, Δασκαλόπουλος και Κομίνης, από τη στιγμή που θα έχουν αλληλομηνυθεί με τη διοίκηση της ΠΑΕ;

Προκύπτει ηθικό ζήτημα ή όχι;

Στην παρούσα φάση, οι δύο πλευρές δείχνουν αποφασισμένες να τραβήξουν το σχοινί στα άκρα και πιθανόν να δούμε πολλά επεισόδια σε αυτή την ιστορία, που θα συνθέσουν αναμφίβολα ένα ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: