Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

«Οφείλουμε να σεβαστούμε τον Πανιώνιο»

Να σεβαστούν στη συνέχεια τον Πανιώνιο περισσότερο ζήτησε από τους παίκτες του Άρη ο Βαγγέλης Αγγέλου, μετά τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ.

«Οφείλουμε να σεβαστούμε τον Πανιώνιο»
Ο Χαλκιδαίος τεχνικός αναφέρθηκε στην πολύ καλή ατμόσφαιρα που υπήρξε στη Νέα Σμύρνη και στον ενθουσιασμό των «κυανέρυθρων». Ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου στο Αλεξάνδρειο, ενώ έμεινε ενθουσιασμένος από την αντίδραση των παικτών του στα δυο τελευταία δεκάλεπτα.

Αναλυτικά: «Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ ενθουσιώδη ομάδα. Προσπαθήσαμε. Όπως είπα και χθες, είναι πρόκληση να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Οφείλουμε να σεβαστούμε τον Πανιώνιο και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Θα χρειαστούμε τον κόσμο μας για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Σε αυτά τα παιχνίδια, το κύριο συστατικό των παικτών πρέπει να είναι το ένστικτο και η αντίδραση. Σε αυτά τα παιχνίδια, είσαι δίπλα στον παίκτη και τον στηρίζεις. Είμαστε περήφανοι για την αντίδραση των παικτών μας.

Δεν υπήρχε κανένας διαπληκτισμός. "Όταν ένα λιοντάρι μιλάει με ένα άλλο, τότε προκύπτουν κραυγές". Είναι λάθος η προσέγγιση. Δεν συνέβη κάποιο τέτοιο περιστατικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: