Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

«Ευτυχώς είναι καλά το παιδί»

Στο ατυχές περιστατικό του Λευτέρη Ψυχουντάκη που γύρισε η γλώσσα του αναφέρθηκε στον NovaΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 ο προπονητής του στον ΑΟ Χανίων, Μουράτ Σεροπιάν.

«Ευτυχώς είναι καλά το παιδί»
Τέλος καλό, όλα καλά.

Την Κυριακή, στα Χανιά τρόμαξαν όταν γύρισε η γλώσσα του Λευτέρη Ψυχουντάκη, ωστόσο το παιδί πλέον είναι μια χαρά, όπως επιβεβαίωσε και ο προπονητής του, Μουράτ Σεροπιάν.

Ο τεχνικός των Κρητικών, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 σχολίασε το πώς συνέβη το ατύχημα, ενώ ευχαρίστησε τους φίλους του Πανηλειακού για το χειροκρότημα στον παίκτη του.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην προσπάθεια ανόδου της ομάδας του στην Football League.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και την εκπομπή «Μιλάμε για μπάλα» με τους Χρήστο Σούτο και Τσάρλυ:

«Ήταν ένα γέμισμα στην περιοχή του Πανηλειακού, όταν ο Λευτέρης σηκώθηκε για κεφαλιά και άθελά του ο αντίπαλος τον χτύπησε. Ευτυχώς ήταν άμεση αντίδραση και των δύο ομάδων και φώναξαν άμεσα τον γιατρό. Εκεί υπήρχε ένα πάγωμα, μια ολιγορία, ωστόσο οι χειρισμοί ήταν καλοί και το παιδί σώθηκε. Ασθενοφόρο δεν υπήρχε στο γήπεδο, ήρθε αργότερα.

«Οι γιατροί πρέπει να έχουν εκπαίδευση για τέτοια περιστατικά. Είναι απαραίτητο. Το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και με όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους καταστάσεις. Ο κόσμος χειροκρότησε το παιδί όταν σηκώθηκε. Σπάνια βλέπεις στα δικά μας γήπεδα τέτοια συμπεριφορά και οφείλω ένα μπράβο και ευχαριστώ στους φίλους του Πανηλειακού».

«Θεωρητικά έχουμε τη τύχη στα χέρια μας. Χρειαζόμαστε μόνο την νίκη για να ανέβουμε. Σε περίπτωση τριπόντου, παίρνουμε την έκτη θέση κι αφήνουμε πίσω μας την Προοδευτική. Από την αρχή της σεζόν είχαμε διάφορα προβλήματα, όμως είχαμε σύμπνοια όλοι στην ομάδα. Οι απλοί φίλοι της ομάδας μας βοήθησαν σημαντικά για να πετύχουμε. Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και διεκδικούμε ένα μεγάλο επίτευγμα. 33 χρόνια έχει να παίξει ο σύλλογος στην Β’ Εθνική. Υπάρχει ενθουσιασμός στα Χανιά και ο κόσμος ζει κι αναπνέει για το προσεχές παιχνίδι. Εφόσον ανέβουμε θα πρέπει να βρούμε ένα άλλο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: