Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Μαρκόπουλος: «Κάναμε πολλά λάθη»

Στα πολλά λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ απέδωσε την ήττα από τον ΑΓΟΡ ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος: «Κάναμε πολλά λάθη»
Ο Μακεδόνας τεχνικός θεωρεί πως οι παίκτες του ήταν ασύνδετοι και θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα γα το ματς της Πέμπτης, στάθηκε στην κακή απόδοση των Τσαϊρέλη και Χαραλαμπίδη, τόνισε πως οι αντίπαλοι δεν άφηναν τους παίκτες του να μπουν στη ρακέτα και πως πάντα τον ενδιαφέρει η νίκη.

Αναλυτικά: «Μπράβο στο Ρέθυμνο, γιατί έπαιξε όπως έπρεπε. Εμείς, από την άλλη, ήμασταν ασύνδετοι. Κάναμε πολλά λάθη και, όταν το Ρέθυμνο ξέφυγε στο σκορ, εμείς ‘κυνηγούσαμε’. Πλέον, πρέπει να δούμε τι θα διορθώσουμε για το ματς της Πέμπτης.

Ο Τσαϊρέλης δεν επανήλθε όπως έπαιζε πριν τον τραυματισμό, οπότε αυτό είναι μία λογική εξήγηση για την κακή του απόδοση, ενώ, όσον αφορά τον Χαραλαμπίδη, πιέζεται γενικώς πολύ κι αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για τον παίκτη.

Στους διαιτητές είπα ότι από τη στιγμή που δόθηκε στον παίκτη μας τεχνική ποινή, έπρεπε να δοθεί και στου Ρεθύμνου. Αλλά, πέραν της διαιτησίας, το Ρέθυμνο σήμερα ήταν καλό.

Δεν μας άφησαν να πάμε στη ρακέτα, κάναμε κάποια λάθη και το παιχνίδι, στη συνέχεια, οδηγήθηκε πιο πολύ στην περιφέρεια. Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά μέσα από τη ρακέτα, στο δεύτερο όχι τόσο.

Εμείς παίξαμε το Σάββατο και είχαμε δύο ημέρες να προετοιμαστούμε για αυτό το ματς, ενώ ο αντίπαλος είχε δέκα ημέρες. Γιατί δεν έβαλαν να παίξουν όλες οι ομάδες την τελευταία αγωνιστική ίδια μέρα; Υπάρχουν κάποια πράγματα στραβά.

Πάντα θέλουμε να νικάμε και να κοιτάμε την καλύτερη δυνατή θέση, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να παίζουμε για αυτές τις θέσεις». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: