Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

«Ο Κάτσε νιώθει πολύ καλά στον ΠΑΟΚ»

Τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι ο Έργκους Κάτσε επέλεξε τελικά την εθνική Αλβανίας για να αγωνιστεί και ο Αλμπάν Μπούσι αποκαλύπτει μέσω της συνέντευξης στο "Μ" το παρασκήνιο της επιλογής αυτής, με το ταξίδι του ιδίου, αλλά και του ομοσπονδιακού τεχνικού της γείτονος χώρας στη Θεσσαλονίκη.

«Ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη με τον Ντε Μπιάζι, μιλήσαμε με τον Κάτσε και με τον μάνατζέρ του, το Νίκο Λυμπερόπουλο και του είπαμε ότι πρέπει να έρθει και να παίξει με την εθνική Αλβανίας, γιατί τον χρειαζόμαστε και πράγματι αυτό επέλεξε. Θεωρώ ότι πρέπει να παίξει με την εθνική Αλβανίας, διότι εδώ γεννήθηκε», είπε, ενώ φυσικά ρωτήσαμε και τη γνώμη του για την αξία του νεαρού μέσου: «Ο Κάτσε είναι καλός παίκτης, μπορεί να γίνει πολύ μεγάλος αν δουλέψει. Δεν είναι εύκολο να παίξεις στον ΠΑΟΚ 19 χρονών. Αγαπάει πολύ την Ελλάδα, γιατί στη χώρα σας έγινε ποδοσφαιριστής και τρώει ψωμί, όμως εμείς από την αρχή πιστεύαμε ότι πρέπει να παίξει με την εθνική μας».

Τέλος, ο Μπούσι δείχνει να πιστεύει και πολύ στην εξέλιξη του παίκτη: «Από τις συζητήσεις που κάναμε κατάλαβα ότι νιώθει πολύ καλά στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω με τον καινούργιο προπονητή τι θα γίνει, η γνώμη μου είναι ότι έχει ξεκινήσει πολύ καλά και πρέπει να συνεχίσει έτσι. Πρέπει να προπονηθεί ακόμη καλύτερα, να βάλει το κεφάλι κάτω παίζει δεν παίζει και έτσι μπορεί να γίνει μεγάλος παίκτης. Μπορεί σε λίγα χρόνια να παίζει και σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: