Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Έχανε όταν ήταν καλά, θα κερδίσει τώρα;

«Ντου στα Αποδυτήρια» για το παιχνίδι της χρονιάς που δίνει ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα σε λίγες ώρες.
Πολύ ζόρικο το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Και ειδικά αν βάλουμε κάτω την προϊστορία, τότε είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τον δικέφαλο.
Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, αν είναι όπως πρέπει μέσα στο γήπεδο και παίξει καλά αυτή τη φορά, μπορεί να φύγει με το διπλό και να ανακτήσει τις ελπίδες του για την πρώτη θέση στα πλέι οφ.
Η Τρίπολη, όμως, δεν είναι απλά ζόρικη έδρα για τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ ζόρικη, όπως είπαμε.
Την περασμένη σεζόν
Πέρυσι ο Αστέρας στην Τρίπολη επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 με γκολ του Περόνε. Και στον β’ γύρο έκανε διπλό στην Τούμπα με 2-3, με τον Περόνε να σκοράρει δυο φορές και τον Ναβάρο μια. Για τους γηπεδούχους τα γκολ έβαλαν Αθανασιάδης και Γεωργιάδης.
Πρόκριση κι όχι μόνο
Αυτή την σεζόν είχαμε για το πρωτάθλημα τον δικέφαλο να επικρατεί στην Τούμπα με 2-1, με τον Αστέρα να προηγείται, τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει και να κερδίζει στο τέλος με γκολ του Αθανασιάδη στο 88 από πέναλτι. Η ομάδα της Τρίπολης, όμως, είχε τρία δοκάρια!
Στον β’ γύρο ο Αστέρας επιβλήθηκε στην Τρίπολη με 1-0.
Στο κύπελλο ο ΠΑΟΚ νίκησε στο γήπεδό του με 2-1, αλλά στην ρεβάνς ο Αστέρας πήρε την πρόκριση στον τελικό με σκορ 2-0.
Προ διετίας
Αν προσθέσουμε και τον αγώνα στην Τρίπολη της σεζόν 2010-2011, που είχε έρθει -0-0, τότε ο ΠΑΟΚ έχει να σκοράρει σ’ αυτό το γήπεδο εδώ και τέσσερα ματς συνολικά. Δυο τα φετινά κι ένα το περσινό με ήττες, συν το 0-0 προ διετίας.
Δεν σκοράρει στην Τρίπολη
Δεν είναι, δηλαδή, μόνο ότι ο Αστέρας έχει πάρει μέσα στην Τρίπολη τον αέρα του δικεφάλου ακόμα και σε στιγμές που ο ΠΑΟΚ ήταν σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι τώρα. Είναι και ότι ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκει δίχτυα. Κάθε παιχνίδι, όμως, είναι διαφορετικό, όπως ξέρουμε. Οπότε όλα είναι ανοιχτά γι’ αυτό το ματς…Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: