Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

H κρισιμότερη στροφή των πλέι-οφ!!

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για το πως περιμένει την 3η και εξαιρετικά κρίσιμη στροφή στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

H κρισιμότερη στροφή των πλέι-οφ
Η 3η αγωνιστική των πλέι-οφ, θα είναι και η πλέον καθοριστική. Αν ο ΠΑΟΚ δεν μπορέσει να ρεφάρει στην Τρίπολη, την ήττα που έκανε στην έδρα του, τότε θα βρεθεί σε μειονεκτική θέση. Από την άλλη μεριά για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία να πάρει το τρίποντο και τουλάχιστον να πάει για να μην χάσει στην Τούμπα. Ασφαλώς μια ενδεχόμενη νίκη των παικτών του Τσιώλη, θα βάλει σε πολύ άσχημους μπελάδες των ΠΑΟΚ, αλλά θα διαλύσει και την ήδη καταρρακωμένη ψυχολογία τους.

Ο Αστέρας που θα έχει πλέον και τον Περόνε στη σύνθεση του, έχει την ευκαιρία να «τελειώσει» τον ΠΑΟΚ κατά μεγάλο ποσοστό. Από την άλλη ο Γ.Χ θα υποχρεωθεί να παίξει με αλλαγές, μια και τα προβλήματα αυξάνονται. Ωστόσο ίσως κατανοήσει, πως το σημαντικότερο είναι να ρίξει στο ματς παίκτες που γουστάρουν να αγωνίζονται με την ασπρόμαυρη φανέλα και που δεν βλέπουν τη διαδικασία των πλέι0-οφ σαν αγγαρεία. Τέτοιο υπήρξαν κάμποσοι στα δύο πρώτα παιχνίδια κι ίσως θα ήταν προτιμότερο να μην τους ξεκινήσει καν σε ένα ματς που θέλει πολεμιστές για την επιβίωση μέσα στην Τρίπολη, όπου έχουν προηγηθεί δύο ήττες σε ισάριθμα ματς για Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Για μένα το μεγάλο στοίχημα της σημερινής ημέρας είναι ο ΠΑΣ Γιάννενα. Κι αυτό γιατί αν μπορέσουν να πάρουν και 3ο απανωτό παιχνίδι, τότε επί της ουσίας θα έχουν βγάλει τον Ατρόμητο εκτός διεκδίκησης για μια από τις δύο πρώτες θέσεις και θα έχουν την ευχέρεια να πάνε στο Περιστέρι για το 4 στα 4. Αυτό το παιχνίδι για τον ΠΑΣ είναι το πιο δύσκολο. Πλέον δεν είναι αουτσάιντερ, αλλά φαβορί και καλείται να το επιβεβαιώσει μέσα στο γήπεδο. Επίσης είναι πρωτοπόρος στα πλέι-οφ, από τη στιγμή που εκκίνησε δίχως πόντο και τώρα έχει έξι.

Το θετικό γι’ αυτούς είναι πως επιστρέφει σχεδόν η μισή ομάδα. Από την άλλη ο Ατρόμητος με νίκη μπαίνει πολύ γερά στο κόλπο για την πρωτιά και με το επόμενο ματς στην έδρα του θα μπορεί να ορέγεται εκείνος περισσότερα πράγματα. Επίσης θα έχει ενδιαφέρον στο ματς που προηγείται χρονικά, να δούμε αν μπει επιτέλους γκολ στις αναμετρήσεις των δύο συγκεκριμένων αντιπάλων, που έφεραν λευκή ισοπαλία και στις δύο αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: