Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Σφαιρόπουλος: «Δείξαμε ψυχραιμία και συγκέντρωση»

Συγχαρητήρια έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στους παίκτες του για την αντίδρασή τους, στη δύσκολη νίκη του Πανιωνίου επί του Άρη.

Σφαιρόπουλος: «Δείξαμε ψυχραιμία και συγκέντρωση»
Στη ψυχραιμία και τη συγκέντρωση των παικτών του στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη δύσκολη νίκη (80-79) του Πανιωνίου επί του Άρη, για την πρώτη φάση των playoffs της Α1. Μάλιστα, ο Έλληνας προπονητής ευχαρίστησε και τον κόσμο για τη βοήθειά του στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που έδειξαν την απαραίτητη ψυχραιμία, συγκέντρωση και ψυχική δύναμη στην παράταση. Επιβάλλαμε πλήρως τον ρυθμό μας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο επιτρέψαμε στον Άρη να πετύχει εύκολα καλάθια. Δεχθήκαμε 40 πόντους στο δεύτερο μέρος έναντι 26 στο πρώτο. Πήραμε διαφορές, που δεν τις κρατήσαμε. Ο Άρης είναι πολύ μαχητική ομάδα με πολύ καλό προπονητή. Είναι σημαντική η πρώτη νίκη, που πετύχαμε, γιατί γνωρίζουμε πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι ο Άρης. Κάναμε, όμως, απλώς το 1-0 και πρέπει γρήγορα να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθεια του. Ήταν πολύ μεγάλο παιχνίδι τακτικής. Με εναλλαγές σχημάτων και σίγουρα σε τέτοια ματς προσπαθείς να χτυπήσεις κατ’ ευθείαν στις αδυναμίες του αντιπάλου. Εξειδικεύεις το παιχνίδι σου και δεν υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία της μπάλας».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς τόνισε: «Ήταν πολύ όμορφο ματς. Είχαμε πολλά κενά διαστήματα στην απόδοση μας και χάσαμε διαφορές, που πήραμε κατά την διάρκεια του αγώνα. Δείξαμε χαρακτήρα στην παράταση. Ευελπιστούμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα στην επόμενη αναμέτρηση και εάν μπορούμε να κάνουμε το διπλό στο Αλεξάνδρειο και να προκριθούμε στην τετράδα. Ο Άρης δεν είναι εύκολη ομάδα, όπως νόμιζαν αρκετοί. Εμείς περιμέναμε την καλή εικόνα του. Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: