Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η Παρί το συζητάει για Αντσελότι, εφόσον…!!

Θετική στο ενδεχόμενο να διαπραγματευτεί με την Ρεάλ Μαδρίτης για την… μεταγραφή του Κάρλο Αντσελότι παρουσιάζεται η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν. Ποιους παίκτες ζητά ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Η Παρί το συζητάει για Αντσελότι, εφόσον…
Την επισημοποίηση του «διαζυγίου» της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ζοσέ Μουρίνιο περίμεναν στην Παρί Σεν Ζερμέν, ώστε να γνωρίζουν αν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο της «βασίλισσας».

Αυτό τελικά έγινε χθες το βράδυ, όταν ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωνε την αποχώρηση του 50χρονου τεχνικού στο τέλος της φετινής σεζόν.

Και τώρα οι Πρωτευουσιάνοι περιμένουν την στιγμή που θα χτυπήσει το τηλέφωνό τους και στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου θα βρίσκεται ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου.

Ωστόσο, η Marca αποκαλύπτει σήμερα ποιους άλλους ποδοσφαιριστές έχουν βάλει στο μάτι οι Γάλλοι για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον Αντσελότι και τους «μερένχες».

Εκτός από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι ο διακαής πόθος του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, η Παρί θα ήθελε να εντάξει τον Άνχελ Ντι Μαρία, τον Φάμπιο Κοεντράο και τον Πέπε στο δυναμικό της.

Ο Ντι Μαρία αποτελεί τον «Νο1» στόχο της γαλλικής ομάδας μετά τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό και ρόλο στην ενδεχόμενη μεταγραφή του Αργεντινού εξτρέμ θα παίξει η παρουσία των συμπατριωτών του – Λαβέτσι και Παστόρε – που θα του πουν δύο καλά λόγια για την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Το κόστος της μετακίνησης υπολογίζεται στα 25 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τον Κοεντράο, η περιπέτειά του στη Μαδρίτη πλησιάζει στο τέλος της. Μάλιστα, ο Πέρεθ φέρεται να έχει ζητήσει από τον μάνατζερ του Πορτογάλου μπακ-χαφ, Ζόρχε Μέντες, να βρει μία πολύ καλή πρόταση, όχι τα 30 εκατ. ευρώ που δαπάνησε η Ρεάλ, αλλά μία πρόταση που θα μπορεί να καλύψει τα χαμένα ποσά. Από την Παρί θα αποχωρήσει ο Μάξγουελ και ο διεθνής Πορτογάλος ενδέχεται να καλύψει το συγκεκριμένο κενό.

Στην υπόθεση του Πέπε, τέλος, πρόθεση των Γάλλων εν όψει της επόμενης σεζόν είναι να ενισχύσουν το κέντρο της άμυνάς τους και ο Πορτογάλος στόπερ θα μπορούσε να συνεργαστεί άψογα με τον Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος μιλάει και εκείνος Πορτογαλικά (επίσημη γλώσσα στη Βραζιλία).

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι που ενδέχεται να εργαστεί στην Μάντσεστερ Σίτι και του αρέσει πολύ ο διεθνής κεντρικός αμυντικός. Κάτι τέτοιο θα αύξανε την τιμή του και θα έμπαιναν οι δύο ομάδες σε διαδικασία πλειστηριασμού. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: