Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ο Αλαφούζος τεστάρει το «νευρικό σύστημα» της ΕΠΟ!!

Ο Γιώργος Χελάκης εξετάζει τον πόλεμο νεύρων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΕΠΟ.

Ο Αλαφούζος τεστάρει το «νευρικό σύστημα» της ΕΠΟ
Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Ισχύει όταν κάποιοι θέλουν να είναι φίλοι. Όταν δεν θέλουν κοιτάνε ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου.

Κάτι τέτοιο πάει να συμβεί ανάμεσα στον Παναθηναϊκός και την ΕΠΟ. Γνωστό ήταν στη διοίκηση της ΠΑΕ πότε θα γινόταν η εξέταση του φακέλου.

Μια μέρα πριν ο Βασίλης Κωνσταντίνου κάνει πράξη την προαναγγελία Αλαφούζου και... κοτσάρει τη μηνυτήρια αναφορά. Κίνηση εντυπώσεων είναι η εύκολη διαπίστωση. Ναι, αλλά τεστάρει το νευρικό σύστημα της ΕΠΟ.

Αν ο Σαρρής στείλει τη μήνυση στην ΟΥΕΦΑ ο κίνδυνος δεν περιορίζεται στον Παναθηναϊκό. Αφορά το σύνολο των ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το φάσμα του συνολικού αποκλεισμού γίνεται ορατό.

Έχουμε ξαναδεί το έργο στην εποχή Γκαγκάτση. Χρειάζεται ψυχραιμία.

Το ρεπορτάζ μας πληροφορεί ότι τα μέλη της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ υποδέχτηκαν με ξινισμένα μούτρα τον Γιάννη Αλαφούζο και τους συνεργάτες του κατά τη διαδικασία εξέτασης του φακέλου.

Ας μην ξεχνάμε ότι η διαρροή για ελλείψεις στο "πράσινο" φάκελο είχε γίνει την επόμενη της νίκης επί της Ξάνθης στο μπαράζ.

Στην περίπτωση που κοπεί ο Παναθηναϊκός θα έχει να λέει ότι η ΕΠΟ ενοχλήθηκε από την μήνυση του Κωνσταντίνου. Μύλος δηλαδή.

Η αλήθεια είναι πως ο Τραβέρσο της ΟΥΕΦΑ είχε έρθει στην Ελλάδα και μπροστά σε ένα ακροατήριο από το οποίο έλαμπαν δια της απουσίας τους, οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ είχε προειδοποιήσει ότι οι έλεγχοι έχουν γίνει πολύ αυστηροί.

Οι διαρροές από την ΕΠΟ για τους ελλειπείς φακέλους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάνεννα απλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Για να μην γίνει Κούγκι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο η ΕΠΟ πρέπει να κάνει πράξη πρόσφατη υπόδειξη της και να δώσει στη δημοσιότητα τους φακέλους των ΠΑΕ που αμφισβητούν την κρίση της επιτροπής.

Διαφορετικά η καχυποψία θα χύνει παντού το δηλητήριο της και η κλονισμένη αμεροληψία της ΕΠΟ θα δέχεται κι άλλα χτυπήματα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: