Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

«Κάρα, σε θέλουμε»

«Σημαιοφόρο» στη νέα προσπάθεια του Παναθηναϊκού θέλουν τον Γιώργο Καραγκούνη οι «πράσινοι», με τον Νίκο Νταμπίζα να του μεταφέρει το μήνυμα στην συζήτηση που είχε μαζί του.

«Κάρα, σε θέλουμε»
Έφυγε όπως έφυγε το καλοκαίρι, ξενιτεύτηκε και έδειξε την ποδοσφαιρική του αξία στο δυσκολότερο ίσως του κόσμου, στην Premier League με τη φανέλα της Φούλαμ, αλλά τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Το συμβόλαιο του Γιώργου Καραγκούνη με την αγγλική ομάδα έληξε και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του!

Στο πρόσωπο του Καραγκούνη, οι «πράσινοι» έχουν βρει τον ιδανικό ηγέτη της νέας προσπάθειας που γίνεται, ο οποίος και αγαπά την ομάδα αλλά και μπορεί να δώσει ποιότητα στο παιχνίδι της.

Ο Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκε με τον «Κάρα» και του εξήγησε πόσο μεγάλη ανάγκη τον έχει τώρα ο Παναθηναϊκός και πως τον θέλουν για τον ρόλο του πρωταγωνιστή! Ο διεθνής Έλληνας μέσος περιμένει να δει τι θα γίνει οριστικά με την Φούλαμ ενώ θα εξετάσει τι προτάσεις από το εξωτερικό θα έχει στα χέρια του και έπειτα θα αποφασίσει. Όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά το θέμα επιστροφής του με τους «πράσινους» να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να τον ξαναντύσουν με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: