Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Τώρα αποφασίζει ο Κάρολ!!

Αποκλειστικά απόφαση του Άντι Κάρολ θα είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, έπειτα από τη συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Γουέστ Χαμ.

Τώρα αποφασίζει ο Κάρολ
Η Λίβερπουλ συμφώνησε με τη Γουέστ Χαμ για την παραχώρησή του έναντι 15 εκατ. λιρών και πλέον, ο παίκτης καλείται να «ζυγίσει» τα δεδομένα και να ανακοινώσει την επιλογή του.

Ο υψηλόσωμος φορ, φέτος αγωνίστηκε στο «Άπτον Παρκ» με τη μορφή δανεισμού από τους «κόκκινους».

Επιθυμία του ίδιου, ήταν να πείσει τον Μπρένταν Ρότζερς ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της Λίβερπουλ και ήθελε να το αποδείξει μέσα από τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ.

Από την πλευρά τους, τα αφεντικά των «σφυριών» είχαν διαμηνύσει πως θα κινηθούν για την απόκτηση του Κάρολ με κανονική μεταγραφή, μόνο αν ο Άγγλος επιθετικός δείξει μέσα στο γήπεδο ότι αξίζει το ποσό που θα ζητήσει ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ για να τον παραχωρήσει.

Οι δυσκολίες στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου ήταν πολλές, όμως ο Κάρολ έδειξε… αναγεννημένος στον δεύτερο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ και πήρε τη Γουέστ Χαμ από το χέρι για να την οδηγήσει στην κατάληψη της 10ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα, που αποφέρει 8 εκατ. λίρες στην ομάδα.

Οι οπαδοί των Λονδρέζων θέλουν να συνεχίσουν να τον βλέπουν να φοράει τη φανέλα της ομάδας τους και ο ίδιος πλέον, δείχνει ότι δεν σκέφτεται τόσο πολύ την επιστροφή του στο «Άνφιλντ». Όλα , όμως, είναι στο χέρι του.

Όπως πρώτος μετέδωσε ο ρεπόρτερ του «BBC», Μπεν Σμιθ, η Λίβερπουλ θα δεχτεί την προσφορά των 15 εκατ. λιρών από τη Γουέστ Χαμ, σε περίπτωση που και ο Άντι Κάρολ αποφασίσει πως θέλει να παραμείνει στο «Άπτον Παρκ». Ο ποδοσφαιριστής ορίζει την τύχη του και το προσεχές διάστημα θα ανακοινώσει την επιλογή που θα κάνει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: