Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Κόντρα δίχως τέλος στον Άρη

Δεν κράτησε για πολύ η ανακωχή στον Άρη. Μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης άρχισαν τα «όργανα» με ανταλλαγή «βελών» μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του συλλόγου.

Κόντρα δίχως τέλος στον Άρη
Δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Λάμπρου Σκόρδα ο Δημήτρης Ηλιάδης. Αντίθετα, σήκωσε το «γάντι» και με ανακοίνωσή του, καταφέρθηκε εναντίον του συνυποψηφίου του που νωρίτερα τον είχε χαρακτηρίσει «άσχετο».

Η δήλωση του κ. Ηλιάδη:

«Προκειμένου να διαπιστώσουμε τις πολυδιαφημιζόμενες από τον ίδιο τον κ. Σκόρδα διοικητικές του ικανότητες τού ζητάμε, στην περίπτωση που ο κόσμος του ΑΡΗ μας εμπιστευθεί τις τύχες της ΠΑΕ, να μας καταθέσει το βιογραφικό του με αναλυτική αναγραφή των προσόντων του προκειμένου να το αξιολογήσουμε και ενδεχομένως να τον αξιοποιήσουμε μελλοντικά. Ελπίζουμε ότι στη σύνταξη του βιογραφικού θα τον διακρίνει η ειλικρίνεια και ότι θα λειτουργήσει με αίσθημα αυτοκριτικής. Τέλος θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι εποχές των προέδρων- μαριονέτα έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας από το υγειές κομμάτι των φιλάθλων του ΑΡΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: