Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Καταγγελίες από Συναδινό-Πιλάλη!

Θύματα εχθρικής συμπεριφοράς από μερίδα οπαδών της ΑΕΚ στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής καταγγέλλουν ότι έπεσαν οι Χρήστος Πιλάλης και Ιούλιος Συναδινός.

Καταγγελίες από Συναδινό-Πιλάλη
Σε καταγγελίες για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ τη Δευτέρα προχώρησαν οι Χρήστος Πιλάλης και Ιούλιος Συναδινός.

Οι δυο εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για απειλές, χειροδικίες και λεκτική βία που υπέστησαν από μερίδα οπαδών, σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στις επικείμενες εκλογές.

Αφού τονίζουν λοιπόν ότι «τέτοιες ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που πρεσβεύει η ΑΕΚ», σημειώνουν πως μοναδικός σύμβουλος των ενεργειών τους είναι η συνείδησή τους και η αγάπη για τον σύλλογο.


Αναλυτικά η δήλωση

«Καταγγέλλουμε στο κόσμο της ΑΕΚ τον προπηλακισμό που δεχθήκαμε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου μας από μέλη συνδέσμων οπαδών.

Το “μήνυμα” που σύμφωνα με δημοσιεύματα δεχθήκαμε από οπαδούς κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, δεν ήταν παρά απειλές για τη σωματική μας ακεραιότητα, χειροδικίες και λεκτική βία, σχετικά με τη συμμετοχή μας στις επικείμενες εκλογές του σωματείου.

Αυτές οι ενέργειες δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά που πρεσβεύει η ΑΕΚ, έρχονται σε αντίθεση και ακυρώνουν το κάλεσμα για ενότητα που οι ίδιοι “διακηρύσσουν”.

Εμείς συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην ανάγκη συστράτευσης όλων των ΑΕΚτζήδων για να βγει το σωματείο από τη σημερινή δύσκολη θέση και
δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να το υπηρετούμε ανιδιοτελώς με κάθε τρόπο.

Η δήλωση μας απευθύνεται τόσο στους φυσικούς όσο και τους ηθικούς αυτουργούς των χθεσινών γεγονότων.

Μόνος σύμβουλος για τις ενέργειες μας ήταν και είναι η συνείδηση μας, η αγάπη μας για την ΑΕΚ και οι πραγματικές ανάγκες της που μπορούν να καλυφτούν μόνο μέσα από συλλογικές και ενωτικές επίμονες προσπάθειες.

Ιούλιος Συναδινός

Χρήστος Πιλάλης

μέλη του ΔΣ της ΑΕΚ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: