Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

«Παίζεται» η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα!!

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας στην Football League και η κορυφή έχει πάρει «φωτιά», με τις θέσεις της ανόδου να «παίζονται» ακόμη!

«Παίζεται» η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα
Το φετινό συναρπαστικό πρωτάθλημα της Football League συνεχίζεται!

Την Τετάρτη διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και είναι πιθανό να μάθουμε και κάποιες από τις ομάδες που θα ανέβουν οριστικά στην Σούπερ Λίγκα, αν και χρειάζεται συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Μετά από δύο παιχνίδια όπου δεν πήρε το τρίποντο, ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον αδιάφορο Εθνικό Γαζώρου και θέλει τη νίκη, με την οποία θα «αγκαλιάσει» τα… σαλόνια!

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στον Βόλο, όπου ο τοπικός Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ηρακλή, όπου αν οι «ερυθρόλευκοι» νικήσουν γίνονται φαβορί για την απευθείας άνοδο, ενώ αν ο «Γηραιός» επικρατήσει θα είναι με το 1,5 πόδι ξανά στη μεγάλη κατηγορία.

Θεωρητικά εύκολες εξορμήσεις έχουν οι Παναιτωλικός και Καλλονή που θέλουν τους τρεις βαθμούς στις έδρες των Αναγέννηση Γιαννιτσών και Πιερικού αντίστοιχα.

Εργοτέλης και Πανσερραϊκός έχουν θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα σε Θρασύβουλο και Βύζαντα Μεγάρων, όμως οι δύο φιλοξενούμενοι παίζουν τα… ρέστα τους για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Αναγέννηση Επανομής-Καβάλα (18:00)
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Καλλονή
Απόλλων Σμύρνης-Εθνικός Γαζώρου
Δόξα Δράμας-Λάρισα
Εργοτέλης-Θρασύβουλος
Ηρακλής Ψαχνών-Παναχαϊκή
Καλλιθέα-Φωκικός
Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής
Πανσερραϊκός-Βύζας Μεγάρων
Πιερικός-Παναιτωλικός
Ρεπό: Νίκη Βόλου Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: