Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

«Τρέχει» για τον τελικό ο Γκέτσε!!

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάριο Γκέτσε στον Σαββατιάτικο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Μπάγερν Μονάχου.

«Τρέχει» για τον τελικό ο Γκέτσε
Το πρόβλημα που είχε αποκομίσει ο παίκτης από τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αποδείχθηκε αρκετά σοβαρό.

Ο Γκέτσε δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ και συνεχίζει να ακολουθεί το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα που του έχει συσταθεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Οι μυϊκές ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει μεν, αλλά η συμμετοχή του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, το Σάββατο, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Οι πιθανότητες, πάντως, δεν είναι υπέρ του, αν και δεν αποκλείεται να… σφίξει τα δόντια και στη χειρότερη των περιπτώσεων, να κάνει κάποια ένεση που θα του επιτρέψει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για όσο αντέξει.

Το πρόβλημα του Γκέτσε δεν είναι το μοναδικό που αντιμετωπίζει ο Γιούγκεν Κλοπ στην προσπάθεια να προετοιμάσει τον σύλλογο του Ντόρτμουντ για τον γερμανικό «εμφύλιο» με τη Μπάγερν Μονάχου. Ο Ματ Χούμελς αποκόμισε πρόβλημα στον αστράγαλο, στην πρόσφατη ήττα (1-2) από τη Χόφενχαϊμ, στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga.

Η δική του περίπτωση, όμως, είναι πιο εύκολη από του Γκέτσε και αναμένεται να είναι έτοιμος για τον τελικό του «Γουέμπλεϊ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: