Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Κλοπ: «Αποβολή του Χούμελς; Έπρεπε να πάρει 7 κίτρινες ο Ράμος»

Την απάντησή του στα παράπονα του Ζοσέ Μουρίνιο για μη αποβολή του Ματς Χούμελς έδωσε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την πρόκριση της Ντόρτμουντ στον τελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κλοπ: «Αποβολή του Χούμελς; Έπρεπε να πάρει 7 κίτρινες ο Ράμος»
Ανακουφισμένος και ευτυχής για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Champions League εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ήττα με 2-0 της Ντόρτμουντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν παρέλειψε να απαντήσει του στα παράπονα του Ζοσέ Μουρίνιο για μη αποβολή του Ματς Χούμελς.

«Δεν θέλω να μιλήσω για το διαιτητή. Έγιναν πολλά φάουλ στον Λεβαντόφσκι και πολλά μαρκαρίσματα δεν τιμωρήθηκαν με κάρτες. Δεν ξέρω τι λένε στη Ρεάλ για τον Χούμελς. Δεν έχω δει τη φάση. Πάντως ο Ράμος έπρεπε να δεχτεί επτά κίτρινες κάρτες», τόνισε.

Όσο για τον αγώνα, είπε: «Ξέραμε πως η Ρεάλ είναι πολύ δυνατή ομάδα και δεν θα τα παρατούσε, κάτι που φάνηκε μέχρι και το τέλος. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα στο φινάλε για μας. Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες νωρίτερα και θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία. Πάντως παίξαμε αρκετά καλά και πιστεύω πως από τη στιγμή που επικρατήσαμε 4-3 στο σύνολο, αξίζαμε την πρόκριση στον τελικό. Είμαστε στον τελικό του Champions League μετά από 16 χρόνια και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γι’ αυτό. Η ομάδα μας έδειξε προσωπικότητα. Κρατάω ότι γράψαμε ιστορία με μια νεανική ομάδα».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: