Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Αφού δεν μιλάει, πώς κάνει δηλώσεις;

Εύλογη είναι η απορία διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή, με καλή καριέρα στο εξωτερικό, που βλέπει στα Μέσα δηλώσεις του, αν και του έχουν απαγορεύσει απ' την ομάδα του να μιλά! 
Ο σκύλος έχει αποδείξει πως ό,τι λέει, το έχει ψάξει καλά. Και μέσα από το ψάξιμο προκύπτει το καλύτερο ρεπορτάζ. Γι΄ αυτό και καταλαβαίνει πόσο δύσκολα περνάει ο Φάνης Γκέκας αυτό το διάστημα, όταν έχει λάβει εντολή από τη διοίκηση της τουρκικής Ακχισάρ να μην κάνει πουθενά δηλώσεις.
Ο Έλληνας φορ έχει βαλθεί να σώσει μόνος του τη σεζόν για τον τουρκικό σύλλογο με τα γκολ του, με αποτέλεσμα πολλά να γράφονται και να λέγονται για το μέλλον του. Τόσο στην Τουρκία, όσο και στην Ελλάδα.
Γι΄ αυτό από τη διοίκηση της Ακχισάρ του έχουν ζητήσει να μην κάνει δηλώσεις, προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για την ομάδα. Και ο Φάνης φυσικά σέβεται την επιθυμία της διοίκησης και την ακολουθεί πιστά. Έλα, όμως, που πότε εδώ και πότε εκεί, κυρίως στον Τύπο της Τουρκίας, διαβάζει δηλώσεις του! Πότε για τα γκολ που πετυχαίνει και πότε για το μέλλον του. Πολλές ομάδες στη γειτονική χώρα, άλλωστε, σφάζονται στα πόδια του...
Η απορία, όμως, του έχει μείνει του 33χρονου φορ από τη Λάρισα, που ενώ κρατάει το στόμα του κλειστό, δεν βλέπει να υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να διαβάσει δηλώσεις του στον Τύπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: