Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

«Η καλύτερη ομάδα τιμά τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα»

Ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί, με κάθε επισημότητα, τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου, εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης.

«Η καλύτερη ομάδα τιμά τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα»
Με μια λεπτομερή αναφορά στην ιστορία και τους τίτλους του συλλόγου, η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την εκδήλωση που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 7 Μαΐου στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. «Η καλύτερη ελληνική ομάδα του 20ού αιώνα, ανεξαρτήτως αθλήματος, ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού μπάσκετ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πραγματοποίηση τιμητικής εκδήλωσης για τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών, Νίκο Γκάλη» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ανέκαθεν προορισμένος για να πρωταγωνιστεί, ο ΑΡΗΣ άρχισε να κατακτά τίτλους μόλις λίγα χρόνια μετά από την ίδρυση του καλαθοσφαιρικού του τμήματος του Συλλόγου. Οι 21 τίτλοι (10 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 8 Κύπελλα Ελλάδας και 3 ευρωπαϊκά τρόπαια) μαρτυρούν με τον πιο εύγλωττο τρόπο το μεγαλείο των «κίτρινων», ενώ τα δύο αστέρια πάνω από το έμβλημα του Συλλόγου προκαλούν δέος.

Όχι μόνον ομάδα με προσωπικότητα, αλλά και ομάδα με προσωπικότητες, ο ΑΡΗΣ προσέφερε τη φανέλα του σε αρκετές από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες του ελληνικού αθλητισμού. Μεγάλοι αθλητές όπως οι Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Φαίδων Ματθαίου, Χάρης Παπαγεωργίου, αλλά και μεγάλοι προπονητές όπως οι Γιάννης Ιωαννίδης και Ανέστης Πεταλίδης, βοήθησαν να γραφτεί η αθλητική ιστορία της χώρας μας, κάνοντας ταυτόχρονα υπερήφανους τους φιλάθλους του ΑΡΗ, αλλά και όλους τους Έλληνες.

Η καλύτερη ελληνική ομάδα του 20ού αιώνα, ανεξαρτήτως αθλήματος. Η ομάδα με την κίτρινη φανέλα και τον Θεό του πολέμου στο στήθος που έφερε το σύγχρονο μπάσκετ στην Ελλάδα και καθήλωσε τους φιλάθλους όλης της χώρας μπροστά στις τηλεοράσεις τους, ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού μπάσκετ, ΑΡΗΣ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πραγματοποίηση τιμητικής εκδήλωσης για τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών, Νίκο Γκάλη. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 7 Μαΐου 2013, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Η εκδήλωση αυτή θα διαρκέσει 2 ώρες με πλήρη τηλεοπτική κάλυψη, στην οποία θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΑΡΗ και την ΛΙΜΟΖ με προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Χαίρουμε, επίσης και της εκτίμησης μεγάλων παικτών του παρελθόντος που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση. Οι Ντίνο Μενεγκίν, Ντίνο Ράτζα, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Ντόρον Τζάμσι, Στεφάν Οστρόφσκι, Ρίσαρ Ντακουρί, Φρέντερικ Φορτέ, Αλεξάντερ Βολκόφ, Τζόρντι Βιγιακάμπα, Όντι Νόρις, Παναγιώτης Φασούλας, Νίκος Φιλίππου, Γιώργος Σιγάλας, Μπάνε Πρέλεβιτς, Αργύρης Καμπούρης, Νάσος Γαλακτερός, Κώστας Παταβούκας, Λευτέρης Κακιούσης, Μέμος Ιωάννου, Βασίλης Λυπηρίδης, Σλόμπονταν Σούμποτιτς, Μιχάλης Ρωμανίδης, Μάνθος Κατσούλης, Χάρης Παπαγεωργίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Ντέιβιντ Στεργάκος, Στηβ Γιατζόγλου, Tζων Κόρφας και πολλοί άλλοι, θα δώσουν το «παρών» στην τιμητική αυτή εκδήλωση για τον πρώην συναθλητή τους Νίκο Γκάλη, σε ένα φιλικό που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν του. Ολόκληρη η εκδήλωση αυτή θα προβληθεί από την NOVΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: