Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

«Μόνο η Τότεναμ στο μυαλό μου»

Την αδιαφορία του σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε ο Γκάρεθ Μπέιλ, ξεκαθαρίζοντας πως στο μυαλό του βρίσκεται μόνο η Τότεναμ.

«Μόνο η Τότεναμ στο μυαλό μου»
Είναι το «αστέρι» της Τότεναμ. Ένας ποδοσφαιριστής που, ήδη, απασχολεί μεταγραφικά τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Φήμες των τελευταίων ημερών θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει συμφωνήσει με τους Άγγλους και να έχει εξασφαλίσει την υπογραφή του, προλαβαίνοντας τους υπόλοιπους… μνηστήρες. Ο Γκάρεθ Μπέιλ, όμως, ξεκαθαρίζει πως όσα ακούγονται για εκείνον δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πως αγνοεί όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αυτόν.

«Το περίμενα πως αυτή την περίοδο όλες οι εφημερίδες θα μιλούσαν για μένα. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως αδιαφορώ για όσα γράφονται και λέγονται, αφού τίποτε από όλα αυτά δεν είναι αληθινό. Ποτέ δεν μίλησα με τη Ρεάλ και ποτέ δεν συμφώνησα με τους Ισπανούς. Για την ακρίβεια, ούτε που έχει περάσει από το μυαλό μου η Ρεάλ. Είμαι ποδοσφαιριστής της Τότεναμ και μόνο αυτή η ομάδα με ενδιαφέρει», τόνισε με έμφαση ο Μπέιλ.

Στην παρατήρηση πως όλο και περισσότεροι θεωρούν βέβαιη τη μετακίνησή του στη Μαδρίτη, ο Μπέιλ συνέχισε στο ίδιο ύφος. «Σας εξήγησα πως δεν με απασχολεί αυτό που ακούγεται. Πρωταρχικός μου στόχος είναι να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τη σεζόν, πετυχαίνοντας τους στόχους μας. Μετά το τέλος της χρονιάς, μπορούμε να μιλήσουμε για μεταγραφές. Αρκεί να υπάρχει κάτι το χειροπιαστό, το οποίο τώρα δεν υπάρχει», υπογράμμισε ο Γκάρεθ Μπέιλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: