Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Περήφανος …αποτυχημένος!!

Με ψηλά το κεφάλι, αλλά και με τη στάμπα της αποτυχίας θα πει «αντίο» στη Ρεάλ ο Μουρίνιο. Με φόβο πάει τελικό η καλύτερη Ντόρτμουντ. «Ντου στα Αποδυτήρια» μετά την πρόκριση των Γερμανών στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν είσαι Ρεάλ Μαδρίτης και σε 180’ δυο αγώνων κάνεις όλα κι όλα 25’ καλού παιχνιδιού, τότε δεν μπορείς να έχεις κι απαίτηση από πάνω να προκριθείς σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.
Και μπράβο της
Η Ρεάλ Μαδρίτης, δηλαδή, ναι μεν έκανε την υπερπροσπάθειά της -και μπράβο της- για την μεγάλη ανατροπή, αλλά ήταν καλή μόνο για κάνα τέταρτο στην αρχή και για κάνα δεκάλεπτο στο τέλος.
Το 1-0 ή το 0-1
Κι όπως θα μπορούσε η Ρεάλ να έχει βάλει γκολ στο ξεκίνημα (και κανείς δεν ξέρει τι εξέλιξη θα είχε το ματς αν γινόταν το 1-0 στην αρχή), έτσι και στο β’ μέρος θα μπορούσε να είχε σκοράρει η Ντόρτμουντ στις δυο, τρείς κλασικές ευκαιρίες που είχε.
Απέτυχε στην Μαδρίτη
Από εκεί και πέρα, η Ρεάλ το πάλεψε μετά το 1-0 μήπως και το γυρίσει, αλλά ήταν ήδη αργά όπως φάνηκε. Και είναι δεδομένο πια ότι ο Μουρίνιο, αν κι αποκλείστηκε με το κεφάλι ψηλά, συνολικά απέτυχε στην Μαδρίτη. Πήρε όλα κι όλα μόνο ένα πρωτάθλημα, εώ έκανε και κάποια πράγματα στο κύπελλο Ισπανίας, αλλά μέχρι εκεί. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν κατάφερε να φτάσει ούτε σε έναν τελικό με την φανέλα της βασίλισσας Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ φέτος έχει χάσει το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα από πολύ νωρίς. Ούτε η Ρεάλ, βέβαια, έπαιξε δα και καμία μπαλάρα που δεν έχουμε ξαναδεί.
Πόσο άσχημα ένιωθε
Ο Μουρίνιο, άλλωστε, φαινόταν και σήμερα στον πάγκο πόσο άσχημα ένιωθε. «Κίτρινος» και παγωμένος ήταν από την αρχή του αγώνα. Και μόνο μετά το 1-0 σα να αναθάρρησε κάπως. Είναι λογικό, πάντως, να αισθάνεται τόσο χάλια. Άμα έχεις σηκώσει κούπα Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ και την Πόρτο, τότε όταν σε τρία χρόνια δεν τα καταφέρνεις με την Ρεάλ, σίγουρα δεν έχεις πετύχει.
Τρικυμία
Η Ντόρτμουντ, πάντως, προβλημάτισε. Δεν είχε σωστή αντίδραση ούτε στο ξεκίνημα, ούτε στο φινάλε. Πανικοβλήθηκε και παραλίγο να χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Τρικυμία την έπιασε μετά το 1-0. Αυτά, για να τα λέμε όλα. Και βάσει όσων είδαμε. Είπα, πάντως, και στην αρχή ότι αν βάλουμε κάτω τα δυο ματς συνολικά, τότε η Ντόρτμουντ ήταν σίγουρα ανώτερη.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: